Pomôže Clostilbegyt a Pregnyl otehotnieť?

smejo4ja
28. dec 2014

Ahojte, som tu nová. Snažíme sa o bábätko, lenže že mám problém, mrchu nedostanem skoro vôbec lebo mam PCO. Preto beriem Duphaston už vyše roka, počas toho roka sa nám nepodarilo otehotnieť. Tak mi Dr. predpísala clostilbegyt ktorý mám začať užívať od 3DC a potom medzi 9 a 11DC mám prísť a pichne mi pregnyl. Komu to pomohlo??? Pýtam sa preto lebo mi DR. povedala že tuto kombináciu (clostilbegyt a pregynil) môžem brať len tri mesiace a potom pôjdem do centra ktoré tu mám je to ISCARE. Ďakujem za odpovede

jania023
28. dec 2014

@smejo4ja niekomu ano a niekomu nie,clostilbegyt ti vytvorí foliky a pregnyl ti spusti ovulaciu takze šanca je 50na 50.
Držím palce

rybka1985
28. dec 2014

@smejo4ja nam pomohol,vlastne pregnyl mi uz ani nestihol dr.pichnut 😀

tama321
28. dec 2014

najprv som užívala asi pol roka Duphaston a potom aj clostilbegyt a zadarilo sa hned. Ten Pregynil som ani nemala.

smejo4ja
autor
29. dec 2014

@jania023 práve že sa bojím toho že mi to nepomôže. Pretože v 0któbri som mala veľkú šancu podľa Dr. lebo som mala vajíčko. A nič. Tak sa obávam. Ale každopádne dátum za odpoveď

smejo4ja
autor
29. dec 2014

@rybka1985 A to hneď na prvý raz? Či na druhý alebo tretí?

rybka1985
30. dec 2014

@smejo4ja prvy mesiac nic,ale mohlo to byt aj tym ze som mala uraz-na druhy den som dostala ms,a dalsi mesiac uz to vyslo,mala som krasny folikul dr.nas vyhnal domov ze ani pregnyl netreba,doteraz ho mam v chladnicke 😀 a folikul tu v postielke 🙂

roberta31
30. dec 2014

@rybka1985 ahoj.Nam sa dlho nedarilo,rezerva vajicok.Uz sme chceli ist na umele oplpdnenie do Brna,ale dr.edte dkusila clostil a pregnyl.Na druhy raz sa to podarilo...velke stastie.Vcera sme boli na sone,su tam po clostile dve 🙂))

rybka1985
30. dec 2014

@roberta31 drzim palce nech vsetko dobre dopadne

smejo4ja
autor
30. dec 2014

Tak to dúfam že pomôže aj nám. Bola by som veľmi rada.

smejo4ja
autor
30. dec 2014

@roberta31 tak to máš veľkú radosť, prajem veľa zdravia A nech všetko ide tak ako má 🙂

mysiatko777
2. jan 2015

ahoj, ja mám tiež PCO. dr. mi predpisal len clostil, ten som brala len v septembri,ked som mala mrchu,potom som bola na sone, ale žiadny folikul, z ktorého by bolo vajíčko (tak mi to bolo povedané) a pán dr. mi povedal, že budeme skúšať dalej, ale ja od septembra nemam ani mrchu, ani nie som tehotná. tiež túžim po babatku, ale čudujem sa, že mi dr. nepredpisal aj duphaston... asi ho teraz v januari navštívim a opýtam sa ho. držím palce všetkým, ktoré majú takýto problém :(

zuzka56
23. jan 2015

@mysiatko777
ahojte,
ja som tiež prvy cyklus duphaston a clostil a dnes som 11DC bola na sone a mam 4 cm vodovu cystu ☹ máte s tym skúsenosti ? Stratí sa sama alebo ako ďalej ? Dúfala som, ze telo dobre zareaguje ale stal sa práve opak.

orchidejka54
4. mar 2015

Ahojte, ja som brala clostil, bol mi pichnuty pregnyl 26.2.15 a od včera som začala spinit.myslíte že by už mohlo ísť o uhniezdenie? Nie je to moc skoro? Bolesti mám v podbrusku ako pred mS.

norbicek
5. mar 2015

ahojte.chcela by som sa opytat ze ktora baba ste mala take skusenosti s clostilom ze po dobrati drhej davky strasne bolestive,naliate palive prsia.doktorka povedala ze to moze byt s Clostilu.dnes som bola na krvi zajtra ma cakaju vysledky.aj menzes som mala kratsi .

norbicek
5. mar 2015

este dodam ze v januari som brala duphaston,clostyl adostala som aj pregnyl.tak dufam ze to bude babo nie vedlajsi ucinok

lav510
8. mar 2015

Ahojte,tak po roku a pol cittania tohto fora aj ja pridavam prispevok. ROK a pol sa snazime o babatko a nic. Po roku son navstivila Dr. Wallenfelsa, ktory he uzasny a chapavy clovek, ten mins diagnostikoval pco, na co mom doktoor z TT neprisiel. Take ma nastavil najskor na vitaminovu liecbu a utrogestan na 3.den po ovu. Teraz some uz an na clostylle 2. Mesiac, prvy mesiac mi dorastla folikula no zle praskla, take mi dal tento mesiac am pregnyl. Jajko krasne prasklo, snazili SME sa take teraz cakam. Zajtra doberiem poslednu davku utrogestanu, apotom do par dni by mail zase dojst M. Take uvidime. By zatial ako s tymito dvoma pomocnikmi?

smejo4ja
autor
9. mar 2015

Mne to nakoniec vôbec nepomohlo. Bolesti hrozne aj prsia veľmi boleli A nič. ☹ Aj duphaston som brala do 28 DC teraz ide partner na vyšetrenie. A uvidíme

Dúfam že Vám to pomôže 🙂

eliwedd
10. mar 2015

Ja mam za sebou prvy cyklus s clostylom. Mala som folikul 22mm, pichnuty pregnyl. Dnes je 33DC, robila som test a bol negt :(. Mam obrovsku krizu.

@ lav510
ako sa vola tvoj doktor v TT? nie A.Š.? Ja zacinam mat pocit, ze moj je prilis pomaly v celej veci.

lav510
10. mar 2015

Ahoj, ano, je to on. Nehovorim ze je zly, len ma rok bez vysetrenia poriadneho odbijal s tym ze som mlada a cysty na vajecnikoch mi nenasiel...

eliwedd
10. mar 2015

@lav510 hm, super :(. Mne tiez rok bral celu vec lahkovazne,potom pol roka iba folikulometria,krvne testy a ziadny posun. Po 1,5r mi povie, ze uz aj vek zohrava rolu, mam 31r., zacala som to riesit v 29r., skoro ma vtedy vystrelo . Uz som aj uvazovala aj o odchode. Minimalne uvazujem o kontrole aj u ineho gyn. Obavam sa, ci tiez nemam nejaky vacsi problem, ktory on nevidi/neriesi.

lav510
11. mar 2015

Am pochybujes, podla MNA je fajn poxnat am iny nazor

enife
8. apr 2015

ahojte. Baby nepotrebujete clostilbegyt? mam dve balenia(1 bal=10ks tabletiek/50mg klomiféncitráru).
Dátum spotreby 05/2019. Cena 7€.
Zostalo mi aj 1 balenie glucophage 500mg- 50tabliet(metformin).Dátum spotreby je 08/2019. Cena 3€.

ciernovlaskaboza
10. apr 2015

Ahojte nedari sa mi zaspat....5rok sa snazim o babo s priat.s kt som 8rok dva mes som brala duphaston ...menzes mam od 13vzdy pravidelny nildy nemeska...uplne nahodne mi na sone brucha nasli 2folikuly jeden mal 24, 5mm a druhy 30, 3mm endokr.mi povedal ze mam plodne dni a mame sa teraz snazit tak skusame..bola som u gyn ten ma vobec nepozrel a povedal mi ze sa tym nemam zaoberat....citala som ze ak to nepraskne meni sa to na cystu...viete mi prosim poradit? Dakujem

sasa245
17. máj 2015

Ahojte uz rok sa snazime s priatelom o babo no nedari sa nam priatel bol na spermiograme tam je vsetko vporiadku mne robili hormonalny test vysledok nemam ovulaciu doktor mi vypisal clostilbegit prvy mesiac 5 dni jednu tabletku a druhy mesiac uz 2tabletky denne 5 dni Mali by nam to uz pomoct ? uz som zufala :(

lav510
17. máj 2015

Mne uz stvrte balenie a zatial nic...musimr cakat

kinga86
23. máj 2015

Ahojte babenky. Uz dlho tu citam vase prispevky a dostala som elan vam pisat i ja.Takze mi tiez uz dlhsiu dobu sa pokusame o bano,ale nejak sa nedari.Uz ma komplet vysetrol doktor a povedal ze mam nizky progest.Tak mi nasadil Clostilbegyt a Duphaston.Teraz 20.ho som dostala MS a vcera som zacala brat clostyl.Potom 10.den na ultrazvuk.Chcem sa spytat ze aka je tam sanca na dvojicky? Lebo som uz docitala vselico mozne. Dakujem 🙂

sany944
1. júl 2015

@kinga86 Ahoj tak co poadrilo sa po clostile?? Ja som ho teraz tiez brala prvy mesiac zajtra mi ide pichnut pregnyl, tak uvidime ci sa podari, snazime sa uz vyse roka a stale nic, kedze som nemala nikdy ovulaciu, ale dnes som mala folikul 16mm 🙂

monika11m
1. júl 2015

Mne pomohol az po priefuku predtym zial nie

xjanulkaax
5. sep 2015

Ahojte, ja som mala problemy s anovulacnymi cyklami, prve 3 cykly tohto roku som brala clostil a duphaston a nic, v aprili som bola na laparoskopii, chromopertubacii (preverenie priechodnosti vajcovodov a prefuky), zase clostil a dufik - spravila sa cysta/nepraskol a na dalsi mesiac (5.pokus) sme skusili este raz clostil + dufik + uz sme pichli aj pregnyl aby sme predisli cyste a som v 14 tt 🙂 a cakam dvojicky, ale su jednovajecne, tak nemyslim, ze to bude tymi liekmi (tie sposobuju uvolnenie viacerych vajicok - cize dvojvajecne dvojcata). a dolezita je naozaj psychika (ano, aj mne tieto reci liezli na nervy, ale zmenila som pracovnu poziciu a ten mesiac som po tolkych neuspesnych pokusoch doslova rezignovala a neriesila dake vitaminy, alchemilku atd a prislo to - bol to posledny pokus prirodzene, lekar chcel dalsi mesiac riesit IUI). Tak verim, ze som vam snazilkam dodala nadej a drzim vam silno palce.. aj ja som si tym presla a to ine baby, ktorym sa zadari hned, zial, nikdy nepochopia..

sany944
7. sep 2015

@xjanulkaax ahoj, velmi sa s tebou tesim, dodala si mi nadej 🙂 a super ze jednovajecne dvojicky, aj ja by som chcela velmi dvojicky 🙂 Ja som teraz dobrala treti krat clostyl, o 10 dni uvidime ci sa zadarilo, ak nie tak dalsi mesiac kaslem na to idem cvicit mojzisovu. Tebe asi pomohol ten prefuk ci boli priechodne? aj mne uz navrhoval prefuk ale citala som ze nepriechodne byvaju malokedy ze u mladych zien do 30 rokov to byva castokrat zbytocny zakrok, tak neviem ci do toho ist alebo nie. Ty si chodila zatial len k svojmu gynekologovi alebo aj do CAR? Mna uz maju pod dohladom v CARE tak som zvedava ci po 3 prirodzenych pokusoch s clostylom (vzdy jedno vajicko dorastlo a pichol sa aj pregnyl tak vyzera ze prasklo, ale nepodarilo sa aj tak). Najradsej by som ob mesiac isla na IUI 🙂 Drzim palceky aby vsetko dobre dopadlo a prajem krasne tehu...