Pomohol vám Ascorutin po potrate?

simik7192
4. feb 2020

Ahojte, mam otázku brali ste ascorutin na zmiernenie krvácania po spontanom potrate? Zastavilo vám to trochu? Ja som v čistení som zatiaľ 6den, výsledky sú v poriadku nič tam nezostalo.....zabudla som sa informovať u doktora či si to môžem kúpiť,, ascorutin,, alchymilku pijem.. Už ani neviem čo mám piť alebo brat aby sa to zastavilo.. Plus dajte nejaké vaše rady ktoré vám pomohli. Ďakujem.

lucia851
4. feb 2020

To vobec nepomaha ja som skusala na zmiernenie menzesu aby som tak moc nekrvacala a vobec to nepomohlo

simik7192
autor
4. feb 2020

@lucia851 ale toto nie je menštruácia ale úplne niečo iné

bagre
4. feb 2020

ahoj, nikdy som nebrala po potrate /bolo ich viac/, len jediný raz ešte počas tehotenstva keď hrozil potrat. 6 dní nie je až taká dlhá doba, prečo treba riešiť zastavenie krvácania? Ak je krvácanie príliš silné a intenzita sa nemení, tak k lekárovi.
A vlastne to je niečo ako menštr., - samozrejme je to na inom základe, ale priebeh a cieľ je už teraz taký istý.

majamat
4. feb 2020

zazraky ot urcite neurobi a tiez si myslim, ze 6dni je malo a pokial to nie je privelmi silne krvacanie, netreba riesit. ja som krvacala po kyrete 2,5t. po spontannom potrate sa musi maternica vycistit sama, cize o to je to narocnejsie a krvacanie je normalne.
ascorutin ovplyvnuje stav ciev, zlepsuje ho. preto sa pouziva pri krvacani. vyslovene krvacanie nezastavuje,a le samozrejme ak su cievy na tom lepsie, tak nekrvacaju tak velmi. no toto vsetko je dost individualne. moja sestra bola na kyrete koli polypu a nekrvacala skoro vobec. ja po potrate som krvacala o dost viac. je to aj logicke, ja som bola uz v 13tt

simik7192
autor
4. feb 2020

@majamat ja som bola 4-5tt a vyčistila som sa sama, ja som chcela iba tak na zjemnenie, lebo krvácanie mam v pohode ešte lepšie nez MS ale nech sa to skôr skončí, lebo už iba tak sem tam niečo vyjde..

majamat
4. feb 2020

@simik7192 s tym asi nic neurobis. ak je to len trochu, tak to mas fakt vyhodu. mne to trvalo dlho. tebe to zrejme zachvilu skonci.

simik7192
autor
4. feb 2020

@majamat dúfam ze áno 🙊lebo už to vlozkovanie mi ide na nervy

simik7192
autor
7. feb 2020

@majamat už sa mi to aj skončilo konečne 🥴😊 lebo ta vložka sem vložka tam bola staničná nekonečno 😀