Pomohlo vás schudnúť ak máte pcos a inzulinovu rezistenciu?
@kleopatra114 viete prosím napisat viac aká bola váha pred a po ? Aké cm výšku ? Či pomohlo len samotné schudnutie atd
Váha 73-4, výška 169 schudla som 16 kg. Cely zivot som bez menštruácie , po schudnuti som mala menzes raz za dva mesiace- otehotnel som prirodzene . Pri druhom dieťati som otehotnela len vďaka clostylu, ale predtým som neschudla,
@kleopatra114 74 bolo pred či po schudnuti ?
Ja mám 94 :( tiež sa snažím schudnúť ! Pomaly to ide
Pred schudnutim . Ja mám momentálne tiež nadvahu, ale nie je taka výrazná ako iné znaky.
@kleopatra114 a brali ste aj nejaké lieky? Či len tak sa podarilo po schudnuti ? Máte aj vysoké hodnoty hormónov?
@juliavolna Lieky konkrétne na čo ? Na otehotnenie ? Alebo liečenie samotného PCOS? Pri prvom som lieky nebrala ,hmotnosti som znížila o 16 kg, šport a zdrava strava , bylinné čaje na “ženské veci”. Pri druhom som to musela riešiť hormonálne ( ale vtedy som išla z vyššej váhy , prirodzene sa mi nedarilo otehotnieť , menzes žiadny , ovulácia žiadna . …čiže áno, chudnutie mi prvý krát veľmi pomohlo
@kleopatra114 pred 1 otehotnením ste tiež nemala menzes a ovu ? Až keď ste schudli samé to nabehlo ?
Presne tak . Nemal som ani oovulaciu, ani menzes . Až keď som schudla , tak to nabehlo same - hoci nepravidelne , ale nabehlo
@kleopatra114 a bez problémov ste otehotneli či museli nasadiť aj liečbu
Pomohlo.