Pomohlo vám niečo prírodné na úpravu cyklu?

16. aug 2024

Baby pomohlo vam nieco prirodne na upravu cyklu? Nemala som nikdy daky na den presny, ale posledne mesiace to je od 24-31 dni cca. Kedze mam 38r, neviem ci to uz je predpriprava na menopauzu ci ako. Chceli sme este 1 dieta, 1 uz mame. Dakujem za Vase rady a skusenosti.

camelie12
16. aug 2024

Mne gynekologicka odporucala kvapky od Valovica alebo Gynex. Ale este som ich neskusala.

lakebabe
16. aug 2024

Áno alchemylkova tinktúra od Serafin, predtým Gynex , ale toto mi pomáha už roky aj s pms mne to príde silnejsie

michaela329
16. aug 2024

Agnucaston - gynex mi skôr uškodil, keďže je v ňom alchemilka a tú pri endometrióze nesmiem.

autor
16. aug 2024

@camelie12 nevravela Ti aj kedy v ramci cyklu uzivat? Lebo tu na mk som citala o alchemylke, ze len od zaciatku M po Ovu, potom uz nie. Ale inde som o tom nepocula

autor
16. aug 2024

@lakebabe tak asi pojdem touto cestou, alchemylku som kedysi pila pri bolestivej ovulacii. Dakujem

lakebabe
16. aug 2024

Určite skus , skúsila som gynex ten mi nesadol, potom ešte jednu značku Estrozin, ale už roky mi pomáha toto aj na cyklus, pms aj keď som riešila Ivf. Ona sa nesmie po ovu keď skúšas otehotnieť, lebo spúšťa kŕče maternice a môžeš potratit alebo je problém s uhniezdenim. Pokiaľ nechceš otehotnieť tak môžeš cely mesiac

betulinka1
16. aug 2024

Skus si pozriet ucinky pupalky

mamutka
16. aug 2024

Mne pomohol Fytofem a Pupalkovy olej. Po 40tke už som to mala nepravidelne a keď už, tak veľmi dlhé krvácanie. Kým beriem toto kombo je zase všetko ok

autor
16. aug 2024

@mamutka
@betulinka1 dakujem pozriem aj to.

luccija
16. aug 2024

Keď chces dieťa tak nečakaj.Gynekolog mi radil kvapky Femi od Valovica, ale prioritne to sú hormóny ako dostaneš podľa mňa toto sú všetko také veci, že nepoškodia nepomôžu.PMS mám otrasné či beriem pupalkovy olej a iné doplnky.

autor
16. aug 2024

prepac ale ake pms mas ked pises ze hrozne (ak ti nevadi, ze sa pytam)? To mas z nepravidelnej menstruacie ci cely zivot? Ja dako pms nepocitujem, max chut na sladke a niekedy som podrazdenejsia/mam citlivejsi cuch, ale to mam odjakziva odkedy mam ms. Dr ti aj nasadil dake hormony?

betulinka1
16. aug 2024

@luccija mne na PMS praveze pupalka dost mohla. Lebo menopauza este daleko, ako hovori gyndos, ze Vajicka este mozem rozdávať ale napriek tomu sa PMS po 42 sa teda prejavilo na plne obrátky. Som premyslala nad welenou ale jedna kocka co robi s bylinkami povedala, ze na hormony iod, pupalku a zensen. Tak som skusila pupalku a za mna super. PMS ale uz nemam chut nikoho doma zabit 🤣🤣🤣🤣 a som menej nervozna.

babydesire
16. aug 2024

Alchemilka mi pomáha..a to odporúčanie,že len do ovu, je pri snazilkovani..keďže alchemilka pomáha pri prekrvovani maternice a moze sa stať,že sa oplodnene vajicko neuchyti alebo uchytine odluci a dôjde k potratu

baskustek
16. aug 2024

Tiež mám 38 a občas sa mi to stáva, ale do menopauzy máme ešte ďaleko, neboj 😊 Ja mám AMH 3,15, takže vajíčok na rozdávanie a tiež sa snažíme o druhé. Môže ísť o hormonálnu nerovnováhu, na to je dobrý vitex alebo gynex

suge
16. aug 2024

Úprimne, nie, nepomohlo. Takže za mňa ak by ste ešte radi ďalšie bábätko, rieš to s gynekológom, nie kupovaním doplnkov na internete. Držím palce.👍

autor
16. aug 2024

@baskustek drzim palce ☺️ gynex to je toto?

machulka13
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
baskustek
17. aug 2024

Áno, je to zmes rôznych byliniek, ktoré regulujú hormonálnu rovnováhu. Ďakujem, aj tebe držím palce 😊

luccija
17. aug 2024

PMS veľká nervozita, opuchnuté oči, prsty prsteň si nedám ja také fyzické prejavy ani nesledujem a nevadia mi, ale skôr psychické únava deň, dva pred, úzkosť, výbušnosť všetko a všetci mi vadia🙂
Ale zase, keď už dostanem neboli ma brucho ja trpím pred tým...
Mne to začalo cca 42,43 v oveľa väčšej miere hormonalny profil dobrý, ale mala som dlhší cyklus silné krvácanie, kratší spinenie...mala som duphaston a norethistron rok na úpravu cyklu pomohli, ale som pribrala🙂)
Teraz mám 47 r cyklus pravidelny, ale mám polypy, takže silnejší.Ja som si tiež myslela, že už končím s menzesom, ale vraj mám ešte vajíčok na rozdávanie tak sa nechám prekvapit

autor
17. aug 2024

@luccija ja som vcera dostala a dnes ma doma vsetci s*ru, ale to sa mi stava aj mimo ms 😀 dakujem za Tvoje skusenosti, na druhej strane to mas super, ze este v 47 sa mozes pochvalit mnozstvom vajicok ☺️☺️

autor
17. aug 2024

@baskustek tak som zvedava, postudujem este tento gynex a zvysne 3 pripravky co mi tu baby spominali a nieco si vyberiem ☺️☺️ dakujem za rady aj ostatnym ♥️

alenka111234
22. aug 2024

Ahojte baby, ak uz nahodou niektore s menopauzou bojujete, tak mne osobne boli od kamaratky odporucane vaginalne capiky GYNTIMA menopausa. Pomohli mi so suchostou, svrbenim a palenim. 🙂

tim23
22. aug 2024

Ja som pila alchemilkovy čaj nejakú dobu a upravilo mi to cyklus tak, že menštruáciu mám už 4 roky ns deň presne. Čaj už nepijem a ani neuzivam nič iné

autor
22. aug 2024

@tim23 a kolko si vtedy mala rokov?

tim23
22. aug 2024

26?

sense
22. aug 2024

Tak mne gynex akurát tak cyklus skrátil, na pms mi pomohla ashwaganda.
Ono ak ešte chcete dieťa tak určite by som to riešila s lekárom aspoň hormonaly profil a amh.

feb13
22. aug 2024

Ano Beres kvapky kedysi pomohli kamoske aj mne. Ale vek sme mali do 25 ci pomaha aj na perimenopauzu neviem. Obsahuje stopove prvky, nie bylinky. Mozno prave tie prvky telu chybaju a to potom ovplyvnuje rozne chemicke reakcie v tele.