Baby pomohla Vám laparoskopia k otehotneniu....ak áno za aký čas....ďakujem.... 🙂
ja som po laparoskpii druhý týždeň.....
nie.... ale pomohla odhalit , ze mam endometriozu a odstranili sa mi pri nej zrasty.... mnohym zenam , ktore nemali problem a laparo bola ako dalsi krok k posunu, laparo k otehu pomohlo...
Ahoj. ja som to písala aj u snažiliek ale zopakujem. v utorok laparoskopia, v piatok a sobotu sexík a z toho sa nám podarila dcérka 🙂 . Viem to presne lebo potom sme dlhšie sexík nemali. Druhé mimi sa podarilo ani neviem ako. Záver z laparky bol jeden nepriechodný vajcovod
@ataner81
@bojovnicka Kočky dakujem ...!!!
Mne doktorka preto odporucila aj prefuky..,,lebo upchaty vajcovod alebo nejaky zrast sa neda nijak inak zistit... a ze bezne tam maju zienky vycnelky,,,, takze dufam ze ma "vytuninguju" a potom to pojde lepsie 🙂
@zalubena
@ela_79
@ataner81
@bojovnicka
Uzivali ste nejake lieky po laparoskopii ? Budem v tedy 12 dc .... tak ci od 14dc duphaston a potom od 1 dc inofolic ci /??? Co radili vam aby sme mali 28 dc ?
a ake vysetrenia si mala pred operaciou ? aj EKG a isla si aj na ARO ?
@bojovnicka
@skaredekacatko
@krasneleto
Kocky som 2. Den po laparke a prefuku...,a mam strasne velke brucho.... ide mi.prasknut... boli to ked dycham... mali ste to aj vy ?
mne dr. nic o tom nepovedali
@zalubena ak mas PCO, mali Ti urobit drilling, laparka sama o sebe je len na to, aby sa diagnostikoval problem, pripadne, ak nieco najdu, tak to rovno daju do poriadku, ak sa da - "prefuk" vajcovodov, co je len ludovy nazov, je zistenie priechodnosti vajcovodov a robi sa laparoskopicky, takze to cele sa vola laparka. Tusim v tom niektore baby maju trochu zmatok. Ak si nemala upchate vajcovody, ktore sa, inak, niekedy ani spriechodnit nedaju uz, tak pri PCO to same o sebe nejako nepomoze, pretoze tam robi problemy zhrubnuta stena vajecnikov, nie vajcovody.
Mne nepotvrdili PCOS - pokial viemzo spravi...s doktorkou som saani nerozpravala...a ranna vizita =bol jeden dr. ktory ma nikdy ani nevidel :-I
vypada to tak ze co mi.minuly mesiac praskla cysta tak to bola "jednorazovka" ... v sprave sa spominalo ze mi odstranili zrasty a ze vajickovody priechodne,,..
No to brucgo minik nespomimal... mala som aj 20 cm hadicku v bruchu co odsavala krv a tekutinu... dnes rano ju vybrali... bolesti ustupili ( s nou to bolo strasne) ..,. No nafuklo mi brucho :-I az tak ze ma pocha ako ked vela behate
@ivca88 ja si uz nepamatam ale mam.pocit ze nic take som nemala
@zalubena Mne nepomohla lebo.mi zistili nepriechodmost vajcovodov. Ak sa ti po roku nedari otehotniet tak by som sla na to zistis na com.si.