Ahojte mate niektora skusenosti s akupunkturou?Nevysiel mi prvy pokus umeleho oplodnenia a kamaratka mi povedala ze jej pomohla akupunktura a otehotnela. Mate s tym niektora skusenosti?
No v manzelovi chyba nieje on je v poriadku skorej ja ale kamoska mi spominala ze ked brala hormony a potom ked ich dobrala isla na akupunkturu a podarilo sa jej to preto sa pytam ja som na tom podobne.
@veselavrba no ja som tiez brala hormony, ale chyba je v manzelovi, ale skusila som vsetko..... no ked manzel je v poriadku, tak skus, nic za to nedas, neboli to, da sa to vydrzat 😉 , pocula som, ze po dobrati horm. zvyknu zeny otehotniet, telo je nastartovane, akupunktura sluzi na nastartovanie vajecnikov, kto ich ma zaspate 😉 drzim palce
dakujem skusim to a uvidim ja mam nepriechodny jede vajecnik a druhy len trocha spriechodneni tak uvidim.
ahojky...mne akupunktura velmi pomohla..povedala mi ze do troch mesiacov sa mi hormony upravia...a ani som si nestihla uvedomit a presne po troch mesiacoch dve ciarocky na teste 🙂 takze urcite odporucam..
@skakalka prosim mozete poskytnut kontakt, kde ste chodili? dakujem
@skakalka prosim mozete poskytnut kontakt, kde ste chodili? dakujem
@manika123456789 Dobrý deň je to na Lubine okres Nové Mesto nad Váhom 0902 992 105 ak to číslo je ešte aktualne😊
@veselavrba aj mojej kamoske pomohla, ale ked je chyba v tebe tak by som tomu verila, ale ked v manzelovi, tak ti nepomoze, ja som chodila a zatial tehula nie som