Polyp v maternici

mimusina
26. nov 2022

Ahojte,
lekárka mi zistila polyp v maternici 🤨.
Vraj niekedy sám zmizne-žiaľ mne nie., musí ísť chirurgicky von.
Neskutočne sa bojim. Odstraňovali Vám ho? Keď ste sa prebrali z narkózy mali ste bolesti? Za aký čas ste boli fit? Prosím dajte vedieť. Ďakujem😘

sendy1993
26. nov 2022

Mne ho vyberali minuly rok aj ja som sa bala ale uplne v pohode to prebehlo..ked som sa prebrala mala som kus bolesti ako pri menzese ..potom to prešlo..v ten den som sla domov na druhy den som uz bola v práci

katarina161
26. nov 2022

@mimusina Aj mňa by to zaujímalo. Mne našiel 24.11.polyp a hneď ma objednal na jednodňovku na 6.12. tiež sa bojím, neviem co ma čaká.

ariesi
26. nov 2022

@mimusina ahoj, na krčku maternice alebo v maternici? Mala som na krčku, asi centimetrov plus cystu na vaječníku. Operovali ma v celkovej narkóze, infuzky od bolesti išli asi 3 dni, potom deň len paralen a potom už nič. A žiadnu bolesť som necítila ani chvíľu. Chodila som v pohode od druhého rána po operácii. Nemusíš sa obávať, len po zákroku sa chvíľu šetri, nedvíha ťažké...

marianarem
26. nov 2022

@mimusina Mne vyberali pred par rokmi. Operacia bola uplna pohoda, poobede operovali, vecer som bola doma. Bolesti vobec ziadne, krvacanie zopar dni ano. Velmi ale odporucam kludovy rezim este par dni po operacii. Ja som sa ako hrdinka vrhla hned do plnej aktivity, aj preto, ze som sa citila bezproblemovo. No a vzapati som riadne ochorela, laryngitida, 5 dni horucky 39, nasledne bakterialna superinfekcia, takze este aj ATB. Kamoska ked isla na takuto operaciu, tak som jej prizvukovala kludovy rezim. Tiez sa citila hned dobre, takze sa velmi nesetrila a za par dni nachcipana aj ona. Je to predsa len operacia, takze treba dat telu oddychnut.

martinaju
26. nov 2022

@mimusina je to chvilkova anesteza. Ja som bola na jednodnovej chirurgii. 🙂

martinaju
26. nov 2022

@katarina161 kamerou pozru maternicu a polyp odstrania, pošle sa na históogiu. Je to do 15 min asi aj vela hovorím. Prebrala som sa a po 2 hodinach domov. Špinila som nejake 2-3 dni a inak uplna pohoda. V ten den som ešte spala keď som prišla domov a na druhy den som viac menej normálne fungovala v domacnosti. Cvičiť som išla asi po týždni-dvoch.

didush27
26. nov 2022

@mimusina Mne ho zistili pred mesiacom a šla som hneď na začiatku novembra na operáciu. Ráno prijali, doobedu spravili a o jednej som šla domov. Celková narkóza cca 10 min. Nebolelo má nič krvácala som málo a hneď mi prišla aj MS.
Ale výsledky z cyto ešte nemám 🤨

katarina161
26. nov 2022

@martinaju Ďakujem veľmi pekne za vysvetlenie.

danielahamar
27. nov 2022

Mne zmizol tehotenstvom

bluka2
27. nov 2022

Mne teraz brali taky hematóm a po narkoze som sa cítila skvelo, akoby sa nič ani nestalo. V ten deň ma aj pustili domov

gabika20
24. jan 2023

@katarina161
@sendy1993 prosím kde ste boli na jednodňovej chirurgii? Tiež ma to čaká

gabika20
24. jan 2023

@bluka2
@martinaju baby prosím a kde ste boli na jednodňovej?

martinaju
24. jan 2023

@gabika20 ja som bola v Nitre u dojtora Bátovského

katarina161
24. jan 2023

@gabika20 Ja som bola v Gynstar Prešov

bluka2
24. jan 2023

@gabika20 ja v Nemecku , takže nepomôžem

jarkac23
28. jún 2023

@katarina161 boli ste tam spokojná?

katarina161
28. jún 2023

@jarkac23 Nie. Uz nikdy viac. Ak tak pojdem do Heliosu do KE alebo do Śace

jarkac23
29. jún 2023

@katarina161 ooooh 😳 a to prečo. Mne bolo práve toto odporúčané. V Saci som rodila a bola som spokojná, takže si to ešte pozistujem

ira25
16. nov 2023

@katarina161 ahoj ako to prebieha,aj ja sa idem objednať.
Aký lekár robí tento zákrok a čo tobobnáša...no ja som strachoprd.
Treba čo zo sebou....plati sa za opku?

ira25
16. nov 2023

@katarina161 takže tam radšej neísť?
A prečo napíš prosím ťa

ira25
16. nov 2023

@jarkac23 kde si nakoniec bola na jednodňovéj opke?
Daj info už máš určite po.
Mám sa ísť objednať tiež do Gynstar

laura191221
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ira25
24. jan 2024

@laura191221 ahoj,mňa by veľmi zaujímalo ako to zistili a aké potiaže si mala.
Už si bola na urológii?

evita007
22. feb 2024

Ahojte, som 2 týždne po HSK/kyretazi - polypy na maternici, bola som na 1 dňovej mikrochyrurgii v KE/Toryska 1, veľká spokojnosť. Mala som bolestivu menstr. aj zhluk krvi, tak som zvedavá ci to pomohlo q bude priebeh lepší. Zákrok 15min., po hodine som šla domov, žiadne komikacie. Len zdieľam moje skúsenosti.. 😉

ivinka22
3. aug 2024

@evita007 Ahoj ..aj sa ti upravil menzes? Ja mám tiež tie polypy až dva ..a mám silnu menštruáciu ..chcem vedieť či to pomohlo..prosím daj vedieť

evita007
12. aug 2024

@ivinka22 ahoj, mam to ako na hojdačke, ale mam iny problém, myom na maternici, ktorý mi robí zle a kvôli tomu mam tu menstr.horsiu. Mala som pocit, že to bolo lepšie, no pred 2 mes.katastrofa, ze som skončila u gyndosky aby mi zastavila krvacanie...plánujem 3d usg, potom zákrok 🤷‍♀️kľudne pis osobnú správu, ak ta niečo zaujíma.