Ahojte, posledné dva mes, mám krvacanie presne pocas ovulacie, len velmi jemne. Pred tyzdnom mi zistili polyp. Ma to suvis ?
@luccija a ides si ho dat odstranit ? Mne to zistili nedavno, ale caka ma svadba chcem pockat 2-3 mes, aby mi to nenarusilo velmi cyklus
Či chcem, či nie musím🙂silno krvacam, som anemicka mala by som ísť behom mesiaca.Bojim sa, ale teším, lebo už to trvá dlho predpísali mi hormóny boli pochybnosti či nie som v menopauze, ale akurát som pribrala a teraz ho konečne našli.Stacilo, že som bola v zlom období u gynekológa a nebolo ho vidieť kvôli vysokej sliznici.Ak nekrvacas silno počkala by som
@luccija strieda sa mi to, raz silne velmi, inokedy v pohode ale psoledny polrok velmi silne som mala, no pockam tie 2 mes…tebe ho nasli skor ?
@luccija tiez ti hovorila lekarka ze musis ist predtym na vytery na kultivacie ?
@luccija ahoj, prosím, silno orvacas počas ovulácie alebo menštruácie? Alebo krvácanie s tým nema súvis? 🙂
@aknamorka22 ja pocas ms
@aknamorka22 počas menzesu dlhý a silný, ale mierny hlien mám aj cez ovu.
Nie, nemusím ísť na kultiváciu.Iba predoperačné a jednodňovú chirurgiu nechcem ísť do nemocnice na viac dní
Našli mi ho tento mesiac, ale už pol roka som vedela, že sa niečo deje
Určite áno, tiež ho mám a rovnaké problémy.Ale ja mám aj pri ovu mierny krvavý vytok