Polygynax - skúsenosti

tinuskabalazova
3. júl 2024

Ahojte na túto tému som nenašla žiadnu diskusiu a chcem sa opýtať aké máte skúsenosti s tým to liekom vaginálne tablety mám prvý krát a tak mám zopár otázok.... Keď si dam na noc tabletu tak ráno, dosť vela toho vyjde zo mňa (rozpustené) a mňa zaujima či je to v pohode alebo sa to má všetko nejak vstrebať a ja robím niečo zle 🤷‍♀️

majloo
3. júl 2024

No vyjde to von, odporucam v ten den slipovu vlozku, ja mam rada tento liek, zvyknem niekedy po menzese si dat jednu tabletu, a som ako znovuzrodena

tinuskabalazova
autor
3. júl 2024

@majloo Už som sa bála že robím niečo zle keď to tak tečie.. Ďakujem veľmi pekne 🙏

pinkgirl
3. júl 2024

@tinuskabalazova nemá sa to kam vstrebať😉. Po rozpustení pôsobí liek lokálne a cez deň sa vyplaví prirodzene. Preto trvá liečba niekoľko dní. Stačí si dať na noc a počas dňa slipovu vložku počas liečby.

nevenka
3. júl 2024

@majloo su to antibiotika, to fakt si davas hala bala? Vsak si vypestujes rezistentne bakterie a bude po parade...😳

majloo
14. júl 2024

@nevenka hala bala nie, vzdy po konz. s mojou gyn, mavam po skonceni menzesu niekedy problem, asi 3 x za rok a jedine, co mame overene, ze ma da dokopy, je tento liek. A staci mi jedna kapsula.