Polycystické vaječníky

22. máj 2023

Ahojte,zistili mi PCOS a odporúča sa schudnutie akurát pri tejto diagnóze je schudnutie obtiažné…ako ste to riešili tie ktoré si tým prešli?

petra_ko
22. máj 2023

Ahoj. mne pomohli prírodné saponíny, ktoré prečisťujú organizmus a zbavili ma aj cýst, ktoré som mala aj bolestivé. Ako ich užívať mi poradil MUDr. Oto Sova, ktorý ich aj vyrába, Na webe má poradňu, určite ti poradí, ak opíšeš svoj problém. Gynekológ mi pritom nevedel pomôcť. Veľa šťastia 🙂

terry658
22. máj 2023

Mne nebolo treba schudnúť. Otehotnela som aj tak. Len som zmenila stravu. Prešla som na surovú stravu a po 3 mesiacoch som bola tehotná. Pri ďalších tehotenstvách som otehotnela pri vysokej váhe bez poriadku.

zuzanka.zuzu
22. máj 2023

alchemilka ❤️ výsledok ma 2,5 roka

lucka222
22. máj 2023

Ahoj. Ja som si stiahla kaloricke tabulky. Rok som fungovala podla nich. Schudla som 22kg a potom prislo tehotenstvo. 😉

autor
22. máj 2023

@petra_ko znie to super,nemáte náhodou link?😊

autor
22. máj 2023

Nebrali ste inositol alebo podobné vitaminy?🙂

petra_ko
23. máj 2023

asi ho tu nemôžem písať, no zadaj si meno a titul uvedeného doktora do googlu, doktor sova tak sa volá aj jeho web kde nakúpiš 🙂

autor
23. máj 2023

@petra_ko dakujem 😇

mimi410
25. máj 2023

Mne pri Pcos pomohol detox plus bylinková kúra tradičnej čínskej medicíny. Váha dole a výsledok 2 detičky plus ❤️

sasulka228
27. aug 2023

Ahojte, mne tiež diagnostikovali polycystické vaječníky. Čo sa týka váhy, tak váhu mám normálnu, vôbec nepriberám. Akurat mi vynecháva cyklus. Tento rok s cyklom nemám až taký veľký problém. Od januára mi cyklus vynechal iba raz a to neberiem vôbec lieky. Zakúpila som si liečivú kúru vložiek zo stránky tiande, ktoré upravujú menštruačný cyklus a liečia aj zápaly 🙂.