Poklesnutá maternica

28. okt 2024

Máte niektorá poklesnutú maternicu tak, že vyčnieva z pošvy a pritom nemáte iné ťažkosti? Riešite to nejako alebo to takto máte aj roky?

krasneleto
28. okt 2024

to treba zoperovat

autor
28. okt 2024

Neviete niektorá ako dlho sa čaká na termín takejto operácie?

autor
28. okt 2024

@krasneleto Mala si to aj ty tak?

bridgetim
28. okt 2024

Nie je potrebná hneď operácia. Moja mamina mala tento problém a gynekologicka jej vložila taky porcelánový krúžok, ktorý to drží. A chodí iba na kontrolu dvakrát do roka

autor
28. okt 2024

@bridgetim Ďakujem za odpoveď. Ako dlho to už má? Nevolá sa to pesar?

krasneleto
28. okt 2024

ja nie, ale urcite by som to riesila...

krasneleto
28. okt 2024

@bridgetim vklada sa aj pesar... mne to ale ako komfortne riesenie pre sexualne aktivnu zenu nepride ako najlepsi napad...

autor
28. okt 2024

@bridgetim môžeš mi napísať niečo viac? Stačí dvakrát ročne kontrola?

autor
28. okt 2024

@krasneleto Veľmi sa toho bojím, neviem ako dlho sa čaká na termín operácie😔

krasneleto
28. okt 2024

treba s tym ist najpvr k lekarovi, neviem ako to s tvojim je, ci aj operuje atd...

teddustok
28. okt 2024

Su rozne typy poklesu. Jednoduchsie stavy sa daju riesit altivnym cvicenim na panvove dno, najlepsie cez rehabilitacie. Tazke stavy sa riesia bud pesarom alebo aj hysterektomiou. Zalezi od nalezu. Preto je nutne aby to zhodnotil gynekolog

bridgetim
28. okt 2024

Žiaľ, neviem presne, ako sa to vola. Viem len, že je to taky porcelánový krúžok na tieto účely. Dr.jej to založila a teraz chodí na kontrolu 2x ročne.

bridgetim
28. okt 2024

Áno, mamina takto funguje 🙏 tiež sa bála operácie a Dr. jej navrhla túto možnosť. A to mala veľmi poklesnutu, vyčnievala jej uz

bridgetim
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
29. okt 2024

@bridgetim To je dobrá správa. Čítala som, že treba chodiť každých 6 - 8 týždňov na vyčistenie telieska. Tvoja mamina chodí len dvakrát ročne? To je super.