Ahojte baby, má niektorá z vás pokles maternice? Ako to riešite? Ďakujem za vaše názory.
@zuzi364 ahoj, tiez mam ten problem, ale mne klesol aj mechur + crevo+ maternica. A caka ma asi odstranenie maternice. Mas aj nejake tazkosti, bolesti pri styku a tak? Kolko mas krcok od vchodu? Prepac, ze som taka dotierava a pytam sa na tieto veci...len tiez odkladam operaciu, mam obavy...a zistujem, ako je to u druhych s podohnym problemom, aj ked je to urcite velmi individualne 😊
Ahoj, nemám problém pri styku. Mám to tak, že keď sa sprchujem, tak si to nahmatam ako nejakú guličku, čo trčí vonku z tela. Niekedy trčí viac, inokedy menej. Zatiaľ mi dr. povedal, že by to operáciou neriešil, ale že ma určite neminie. Cvičiť veľmi necvičím, myslím tie kegelové cviky, lebo neviem, či by som to robila správne. Tak uvidíme, že ako to dopadne.
Pripnem sa tiez.mam tento problem...nastastie mi to nejake extra problemy zatial nerobi ale uz som.sa.vzdala nadeje ze sa to po druhom porode casom napravi 🙈
@libie ahoj, ano mam aj ja taky problem akurat dnes ma poslal doktor na operaciu,ale tak ja ju uz odkladam dlhsie, ale uz vidim aj sama, ze to musim uz riesit