Ahojte som týždeň po potrate a cisteni maternice všetko je ok kontrolu mám u svojho gynekológa na druhý týždeň kedy je dobré mať pohlavný styk hoci aj cez ochranu kedy je to najlepšie alebo počkať až po prvej menštruácie od potratu poradili by ste mi.
Nemam osobnu skusenost ale kamaratka mala pockat az kym bude po prvom cykle a snazit sa mali zacat po 3 mesiacoch.
@blazargandalf je to vec každej ženy ako sa rozhodne, a čo obplyvňovalo dôvod ísť na potrat !
@blazargandalf mohlo ísť aj o prirodzený potrat...
No neviem, ale po zakroku, cize cisteni maternice by si mala urcite tych 6t pockat, ved si zanesies nejaky infekt. Ty kks baby…
Ja som žiaľ spontánne potratila, lekár hovoril počkať do prvej menštruácie ta prišla o 4 týždne, pohlavný styk som mala az o 6 týždňov.. Bála som sa skôr, kvôli infekcii
@blazargandalf je ale keď sa vám spustí sám potrat tak vy zato nemôžete. A asi ste si tým neprešli keď tak hovoríte
@dadka1997 to nebol naschvál zrobeny potrat ale spontálny potrat kde nebolo pomoci ja by som bez dôvodu nepotratila boli tam zdravotné problemy
No sak v poriadku .. ja som reagovala na primitívny komentár.
Ja som prisla o 2deti ale teda ani by ma nenapadlo mysliet tak skoro na sex. Ked si psychicky na tom ok to je jedna vec ale druha vec je ze minimalne mesiac by si mala pockat ,aj 6tyzdnov.
Kludne mozes dostat zapal,infekciu
Tiež som absolvovala 2x kyretáž, ale vždy som počkala aspoň do prvej ms
Mne moja gyn aj v nemocnici kazali dodržať 600nedelie čiže 6 tyždňov.
ano ty si teraz v 600nedeli, telo sa potrebuje zregenerovat. Neponahlala by som sa tak.
Ďakujem za rady bol to môj prvý potrat tak som sa len pýtala a blbé komentáre si nechajte
Niektorý ktorý to nezažili
@blazargandalf a tvoj debilizmus dar boží...
@blazargandalf Ona potratila plod, ale otehotnie opäť.
Ty si potratila mozog. Bohužiaľ, ten spät už nikdy nedostaneš. 😉
Po potrate je nutné dodržiavať šestonedelie rovnako ako po pôrode. 😉
@fido69 asi tak.
@lalenka33 asi tak
Ja som mala kyretaz po MA, gynekologicka mi kázala počkať do stykom do prvej menštruácie, a potom snažit sa po 3 cykloch. Otehotnela som znovu po 5 mesiacoch, uz bolo bezproblémové tehotenstvo
Mala som MA v 11tt a čistenie. 3 týždne po čistení som mala kontrolu ,kde bolo vsetko v poriadku a dr odobril styk,(ale chut nebola este ).... Akurát som mala aj ovulaciu ,ale snazit sme sa začali az po 3 cykle ako nám bolo odporučené.
Potratila som 5 krat...po potrate bez nutnosti kyretaze odporucili pockat po prvej mrcha...po potrate s nutnostou kyretaze 6 tyzdnov, následne kontrola a az potom sex...
Je to sice tvoja vec a telo, ale par tyzdnov by si si oddych dat mohla 🙄