Akosi som sa zablokovala..
Neviem si anilen predstaviť, že by som mala mať sex. Na kontrole po šestonedelí som sa cítila veľmi neprijemne aj ma to bolelo a keď si predstavím, že by som mala mať sex, tak sa mi až čosi robí.. nieže by som naň nemala chuť, ale akosi sa necítim na to po fyzickej stránke, cítim sa úplne iná. Aj keď sa sama seba dotýkam necítim sa komfortne, cítim to tak citlivo, hoc nie bolestivo, ale je mi to úplne proti srsti. Gynekológ mi hovoril, že by som už mala vyskúšať pohlavný styk, či to neboli, ale ja mám až hrču v krku akoby to bolo nasilu. Myslite, že to chce čas? Niečo podobné niekto?
Obdobne pocity. U mna je ten cas 3m po porode. ;)
Tak my sme nemali sex cele tehu strašne chybal nam....a ano bohužiaľ ma bolel sex velmi dlho a to sme mali len párkrát po porode prvy polrok bol hrozny postupne sa to menilo....ale som 4.5r.po porode a urcite uhly polohy nemôžeme do teraz ;)
Nemaj stres, chce to čas 🙂 hlavne ak si mala nejaké poranenia, prípadne nástrih.
Ja som tiež mala takéto pocity a sex mi nebol príjemný, až po pol roku od pôrodu sa to dalo do normálu.
Urcite cas, nielen telo, ale i psychika sa musi zotavit, a potom vela lubrikantu na zaciatok.
Určite to chce čas... A hlavne to chce lásku, vášeň, vzrušenie, nie aby yo bolo z nutnosti, pretože to je najhoršie, čo môžeš spraviť .. jednoducho sa nato musíš cítiť