Pohlavný styk po očkovaní

27. jan 2022

Viem,, podobných tém je sem milión ale hádam mi niekto pomôže, som celkom v strese z toho všetkého,,
Minulý týždeň som sa bola očkovať (vo štvrtok) , v piatok som mala dostať ms ale nedošla a už mi bude meškať pomaly týždeň , len háčik je vtom , že ten deň pred očakavanou ms , sme s priateľom mali sex ,, bolo to chvíľkové , len bol nachvíľu vo mne ,, ptom sme si uvedomili že čo robíme a prestali sme ,, bojiim sa lebo dávame si pozor , a neviem čo sa to stalo , že sme šli bez problému ,, myslíte že by sa mohla stať nehoda ,,? Viem, vždy je šanca ,, len neviem čo robiť :///

mami92
27. jan 2022

Kup si test už by ti mal ukázať.

janai1
27. jan 2022

🤣🤣🤣 Ty máš koľko rokov?

ivkazba
27. jan 2022

@janai1 presne to ma napadlo, lebo to je písané štýlom ako za mojich čias z Brava 😂

barbora0308
27. jan 2022

Ja toto nikdy nepochopim...tyzden mi meska MS, mala som pohlavny styk a pytam sa na MK co mam robit? 🤦 Tak kupim tehu test ak je pozitivny tak si tehotna ak nie, tak ti pravdepodobne meska kvoli ockovaniu...ak to bude dlhodobo pretrvavat zavolaj gynekologovi.

cialota
27. jan 2022

dneska su na MK facsinujuce temy a fascinujuce otazky, niekedy mam pocit akoby sa vynechavala skolska dochadzka alebo co.

mamina0078
27. jan 2022

Čo tak si urobiť tehotenský test? Ten bez ohľadu na cyklus ti ukáže, či si alebo nie. Ale pokiaľ si ho mala 1deň pred MS na 99% si nemala ovuláciu takže nie si.

gubcikova
27. jan 2022

@barbora0308 neviem či sa za sex považuje : len bol nachvíľu vo mne ,, ptom sme si uvedomili že čo robíme a prestali sme ,, 😂🙈

jana19877
27. jan 2022

@gubcikova tak chúdence niektoré ženy to tak majú :D

stanulienkat
27. jan 2022

Ockovanie je svina.😁

gubcikova
27. jan 2022

@jana19877 myslíš ako štýl :ježiši penis a je vo mne?😂

martinkatinka
27. jan 2022

Mozno budes mat dvojicky 🤷

osky
27. jan 2022

Bol na chvilu vo mne...
To znie,akoby bol na navsteve...

Och jaj....
Spravsi test.
Tehotensky,samozrejme!

nana8989
27. jan 2022

@cialota prišiel omikron, decká sú doma, tak sa nudia 🙈😂 ale dnes je to tu fakt samá perla 😂

danielinaa
27. jan 2022

Podla mna ti to meska z ockovania. Ja mam menzes ako hodinky, odsledovane cez bt, ziadna nespolahliva appka a meskal mi 3 dni. Mala som dostat den po ockovani ale posunulo sa to. Uz sme sa so snubencom zaradovali, ci sa konecne nezadarilo, ale smola, bolo to z ockovania.

autor
27. jan 2022

@danielinaa ďakujem za normálnu odpoveď ❤️

brembo
27. jan 2022
kiki68
28. jan 2022

To cim vas ockovali? Je uplne jedno ci mas sex a ci ostanes tehu. To ockovanie na to vplyv nema. To budeme hystercit aj pri vakcine proti tetanu?

adka176
28. jan 2022

A čo s tým má očkovanie? Či chceš svoju nezodpovednosť zhodiť na očkovanie....ak ti príde ms tak je to zo stresu, ak nie, tak si tehotná, ale z očkovania to nebude... tehotenstvo teda nie...

ailiba
28. jan 2022

10-12 dni od styku sa môžeš skúsiť otestovať. Možno si tehu, možno ti mešká kvôli očkovaniu (stáva sa to). Aj keď to bolo na chvíľku môžeš byť tehotna... To nič neznamená.

adka176
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
basska_b
28. jan 2022

@gubcikova To mi pripomina, ako som niekde citala, ze ako deti odpovedali, co je to sex: "To je, ked dospeli na sebe lezia holi." 🤣🤣

brembo
28. jan 2022

@gubcikova 😂

martul
28. jan 2022

Aj nám povieš aký súvis má tvoje očkovanie so sexovanim? A že ste si nedali pozor?