Kedy ste mali pohlavny styk po hysterektomii? Dnes som mesiac po operácii a už nam to s manželom chyba, aj keď sa obavam, ake to bude. Lekar ma vyšetroval 2 tyždne po zakroku a povedal, že sa hojim dobre, bola som operovana cez brucho.HAnbim sa ho na to opytať.Nejak take veci v jeho pritomnosti neriešim, on mlady fešak a ja žena v dobrých rokoch.
@buberova Len ja sa hanbim spytať.
Tak tam zavolaj a opytaj sa cez telefon..alebo zmen dr..alebo sa da zavolat aj inemu dr "na konzultaciu" ale to sa asi plati, neviem
Až nejako 3 - 4 mesiace po zakroku. Mna jazva na bruchu az tak nebolela, hojila som sa dobre, ja som bola na tom zle po psychickej stránke. Prečo sa rovno nespýtaš dr ?
@jvasenka Dnes som bola na konorle ale nemala som odvahu. Nejak sa hanbim riešiť take veci, aj keď viem, že som sa mala opytať.
A kto vidí do teba v akom stave je je hojenie? 🤦♀️Neskutočná otázka. Jedine dr, ktorý ťa vyšetruje vie odpoveď. Keď sa hanbis opýtať dr, tak posti ďalej
Pre gynekológa je to úplne rutinná otázka. Stačí povedať " Pan doktor, kedy môžem mať styk po operácii?" A vec vybavená.
6tyzdnov od operacie treba vydrzat. Ja som sa lekara nehanbila spytat ked som isla po mesiaci na kontrolu.
@berta100 6 tyždňov isto, ja som myslela , že oveľa dlhšie, aj 2-3 mesiace.
Mne o tom po zákroku nepovedali tiež. Nepýtala som sa, nemala som potrebu. Tých 4-6 týždňový som rátala. Rovnako ako iné mi povedali...
Myslím že je to úplne pochopiteľná otázka na ktorú by nemal problém odpovedať 🙂