Ahojte, ktorá z vás sa už stretla so sexuálnym obťažovaním dieťatka, prosím do správy. Ide o citlivú tému. Ďakujem
@zltyslonik Nahlasila som ta, vzhladom na to, ze v kazdej teme kde si pritomna porusujes pravidla MK.
@zltyslonik smutne, ze veris tymto svojim rasistickym kecom. A uuuuplne si bola k teme 😂
@bobulazelena dakujem, ja už nemám slov na tento nick, taketo hnusne osobne utoky voči ludom. to sa len tak nevidí ani na MK. každy je tu nebezpečný okrem nej.
@adsumus presne tak. Uplne od veci, stale len vulgarizmy, osocovanie a urazky. A najlepsie utok na deti druheho, to je take ubohe. 🙈
Nechapem, kde sa taki ludia beru.
Ja len dufam, ze ju konecne odtialto vyhodia a najlepsie natrvalo. Lebo nemyslim si, ze by bol niekto zvedavy na taketo ,,nazory".
Myslim, ze si staci prelustrovat temy, kde prispela a snad to bude adminom stacit.
@bobulazelena snad bude, už dala avizo do diskusie kde sa realizuje a pekne ťa tam osočila. inak aj mna a každeho kto nesuhlasí s jej nenávistnou retorikou.
str. 832
@adsumus
Ved ta osoba je uplne na smiech, Kludne nech ma oznacuje kde chce. Jedina, kto sa tu ma hanbit za svoje vyjadrenia je ona.
Nechcela by som zit taky zivot plny nenavisti.
@zltyslonik toto je aj na lekara...
Hej hej ja pravidelne utocim na zdrave biele slovenske deti.
Radsej budem mat za susedov africanov/ moslimov/ cinanov/ ufonov, proste hocikoho, len nech tam nemam niekoho ako ty.
A mimochodom pozri si slovnik, co je sovinista. Budes prekvapena na koho vyjadrenia to sedi.
@zltyslonik prosim ta, mozes mi citovat vetu v ktorej som uviedla nejaku skutocnost, ktorou podporujem zneuzivanie deti?
Dakujem
@bobulazelena kukni jej koment jedoducho zmizol. že adsumus a podobne špiny pripravuju ovce aby M. mohol znásilnovať jej dcery 😲
teraz je prvý príspevok smejuci sa osol. 😨
@adsumus asi jej komenty vymazali.
Ale ved nech si popise este. Aspon admini ziskaju adekvatny obraz o tom o aku osobu ide.
@bobulazelena ale ked vymazavaju dávaju info,že prísepvok bol zmazaný preto a preto takto jednoducho zmizol. 😒
@adsumus nemyslim, ze si to niekto vie sam vymazat, kazdopadne ja som posielala aj screenshoty, aj ked len jej dalsich komentov.
@bobulazelena tak ja mám zhodou okoĺnosti aj tento. 😉
@adsumus 👍😂
A ani sme sa nedohodli...ale tak chapem, ten sa ta osobne tykal.
@adsumus asi to tu nechajme tak lebo tak aj my sme mimo temy.
@bobulazelena ona už na mna zautčila viackrát osobne vyhrážanie, takže dokumentujem, čo ine mi zostava mm dá polícii ak sa mi niečo stane.
@adsumus ja by som to poslala vsetko adminom. Sa ti cudujem.
Ako ja som sa tu tiez pohadala par krat s niekym, ale toto vsetko je uz daleho za hranicou bezneho konfliktu normalnych ludi
@bobulazelena držme sa temy, radšej a admini nech rozhoduju ako uznaju za vhodne.
To čo sa tu rieši, preboha?
@qirfa prepac za odveci komentare ale povodne tu bolo od zltehoslonika omnoho viac nevhodnych komentov
Baby, pri takejto téme si tu píšete s takým človekom? Myslím, že otázka bola dosť vážna. Nie aby ste tu dávali smejuce sa obrázky a blbosti...