Pohlavná choroba - všetky názory

1. dec 2023

Ahojte baby, pred večerom som začala chodiť stále na WC resp mám každú pol hod nutkanie na malú potrebu, mám neskutočne šteklenie a pálenie tam dole, tak som sa začala natierať canestenom...spravili sa mi tam dole akokeby také biele 2 škvrny ktoré ma neskutočne bolia + mám aj výtoky...myslíte, že sa takto prejavuje pohlavná choroba, mám len jedného partnera a nemyslím si, že by mal inú aj mi odprisahal, že so žiadnou nespal...v pondelok idem na gyndu, moc sa bojím mali ste niektorá niečo podobné?

panonia
1. dec 2023

Prosim Ťa chod do lekarne a kup si Candibene tbl a aj Candibene krém načo trpieť do pondelka...podla mna máš mykozu ...nejedz sladke, pre Tvoj kľud chod v pondelok k lekarovi , ale do lekarne chod teraz.

autor
1. dec 2023

*2pluzgieriky presnejšie povedané

cookie29
1. dec 2023

moze byt aj mocovy mechur, cystitida... a pohlavna choroba moze byt, preco nie? Niekedy staci, ze vplyvom stresu, ATB ci ineho sa premnozili bakterie, ktore su prirodzene pritomne, napriklad ureaplazmy

minenkak
1. dec 2023

Vyrážka je vysoce nakažlivá a vypadá jako drobné červené nebo červenohnědé puchýřky. Dalším charakteristickým projevem jsou také vystouplé puchýře (condylomata) s bělošedým páchnoucím povrchem. Vyskytují se především v podpaží, v tříslech, na genitálu, ale také v ústech.
Syfilis

stellarstar
1. dec 2023

Pohlavná choroba sa prejavuje úplne inak ako ochorenie močových ciest, si dnes mohla ist k dr

elmivelmi
1. dec 2023

vytok aky?Ak do zelena tak isto nieco pohlavne,nemusi to byt hned syfilis ako tu syrasia ale nejake trichimodiady,alebo herpes,a pod treba navsticot gyn.