Ahojte baby, pred večerom som začala chodiť stále na WC resp mám každú pol hod nutkanie na malú potrebu, mám neskutočne šteklenie a pálenie tam dole, tak som sa začala natierať canestenom...spravili sa mi tam dole akokeby také biele 2 škvrny ktoré ma neskutočne bolia + mám aj výtoky...myslíte, že sa takto prejavuje pohlavná choroba, mám len jedného partnera a nemyslím si, že by mal inú aj mi odprisahal, že so žiadnou nespal...v pondelok idem na gyndu, moc sa bojím mali ste niektorá niečo podobné?
*2pluzgieriky presnejšie povedané
moze byt aj mocovy mechur, cystitida... a pohlavna choroba moze byt, preco nie? Niekedy staci, ze vplyvom stresu, ATB ci ineho sa premnozili bakterie, ktore su prirodzene pritomne, napriklad ureaplazmy
Vyrážka je vysoce nakažlivá a vypadá jako drobné červené nebo červenohnědé puchýřky. Dalším charakteristickým projevem jsou také vystouplé puchýře (condylomata) s bělošedým páchnoucím povrchem. Vyskytují se především v podpaží, v tříslech, na genitálu, ale také v ústech.
Syfilis
Pohlavná choroba sa prejavuje úplne inak ako ochorenie močových ciest, si dnes mohla ist k dr
vytok aky?Ak do zelena tak isto nieco pohlavne,nemusi to byt hned syfilis ako tu syrasia ale nejake trichimodiady,alebo herpes,a pod treba navsticot gyn.
Prosim Ťa chod do lekarne a kup si Candibene tbl a aj Candibene krém načo trpieť do pondelka...podla mna máš mykozu ...nejedz sladke, pre Tvoj kľud chod v pondelok k lekarovi , ale do lekarne chod teraz.