Podstúpili ste operáciu krčka maternice?

bejby19
21. máj 2018

Ahoj te nieje tu niekto kto podstupil operaciu krcka maternice potrebovala by som vediet nejake info.

alex666
21. máj 2018

Ahoj, ja som podstupila - ak nenajdes odpoved v predoslych diskusiach, kludne mi napis.

bejby19
autor
21. máj 2018

@alex666 ahoj su tam diskusie ale velmi stare a ja potrebujem aktualne.Jedna sa mi len oto ze terax ju mam podstupit ja viem oco ide len problrm je v anitke vysadit a pockat na operaciu ale nevysadit a ist do risku trombozy.Viem ze je to namne ale chcels by dom vediet ci niekto isiel dotoho aj snou

alex666
21. máj 2018

@bejby19 tak s tym ti neviem pomoct, kedze ja antiku nepouzivam a toto je skor otazka pre lekara...

bejby19
autor
21. máj 2018

@alex666 ved toto jeden proti druhemu ide nie a nie sa dohodnut

alex666
22. máj 2018

@bejby19 V tom pripade by som to na tvojom mieste na par mesiacov vysadila, naco zbytocne riskovat

bejami
22. máj 2018

@bejby19 ja som mala konizaciu krcka maternice a normalne som antiku cely čas brala.
Po narkoze ma pustili domov kde som nezvladla ani cestu domov, strasne som zvracala.
Mesiac som marodovala vsetko po konizacii v pohode a asi na 10den som zacala strasne krvacat, sla som na pohotovost kde mi dali lieky na zrazanlivost krvi. Potom uz bolo vsetko ok.

bejami
22. máj 2018

@bejby19 s tou antikou je dobre si to nacasovat tak aby operacia aj po nej bolo obdobie bez menzesu. Ja som to tak nejak mala načasované.

bejby19
autor
28. máj 2018

@bejami no ja to stastie nebudem mat mam dostat menzes akurat tak neviem ako to bude somnou a budem tyzden po operacii