Podstúpili ste chirurgické odstránenie panenskej blany?

ibaeva
7. máj 2022

Ahojte, podstúpila niektorá z vás chirurgické odstránenie, resp. narezanie panenskej blany alebo nepoznáte niekoho? Po akom čase po takomto zákroku je možné mať pohlavný styk? Ja som to podstúpila, ale mám komplikácie. Ďakujem.

sisa_s
7. máj 2022

Neviem, ake komplikacie (zapal, krvacanie, ?), ale ries to s gynekologom, najprv vyriesit problem, potom styk

micusa2222
8. máj 2022

@ibaeva a prečo tak závažný problém neriešiš s gynekolóm ?

ibaeva
autor
8. máj 2022

@micusa2222 Skúšala som 4 gynekológov, ktorí ma odbili s tým, že mi nevedia pomôcť nakoľko ma nedokážu vyšetriť a nestretli sa s takýmto problémom.

ibaeva
autor
8. máj 2022

@sisa_s pokúšam sa už 2 týždne to riešiť s nejakým lekárom, ale na samotnej klinike ked som im volala ze mám problemy, tak ma odbil lekar ktory ma operoval, že mám ist za obvodnym aby mi dal antibiotika. Uzivam uz tretie antb, zapal nemam, len bolesti ostali

sisa_s
8. máj 2022

@ibaeva nepocula som o tom, aby zeny mali po zakroku komplikacie, skus vyhladat dalsieho gynekologa alebo sukromnu kliniku (kde robia tento zakrok tiez) na konzultaciu

ibaeva
autor
8. máj 2022

@sisa_s ved práve to je ten problém, že nikto nemá s tým skúsenosť a prehadzujú si ma od jedného lekára k druhému. Moja psychika je na tom kvôli tomuto teraz dosť zle, vyhľadala som teda psychologičku, ktorá mi povedala, že bohužiaľ mi nevie pomôcť, lebo sa ešte nestretla s takýmto prípadom, tak mi odporučila práve takéto fóra, kde by som možno našla niekoho s podobným problémom