Podrobnejšie sono u 17 ročnej

23. máj 2022

Ahojte baby mam skoro 17 ročnú dcéru, včera bola na sone brucha v nemocnici kvôli bolesti kde ju odoslala pediatricka a doktorka na sone povedala ze to bude gynekologicky problém ona osobne hovorila ze tam vidí takú tmavú machulu aj mi to ukazovala a podla nej to bude asi cysta na vajecniku ale sama povedala že nie je si istá lebo sono ktoré mala to nevedelo presne ukázať a objednala ju rovno do nemocnice na stredu k nejakému gynekológovi, kt. Jej ma urobiť iné podrobnejšie sono. Preto som sa chcela spýtať ak s tým niektorá mate skusenosti neviete aké podrobnejšie sono by to mohlo byt ? Nakoľko to nám nepovedala

lienka.7
23. máj 2022

Pravdepodobne na gynekológiu, kde chodia aj normalne tehotne. Bud rada, ze ju pozru.
Mne sa raz stalo, ze mi chirurg povedal ze mam cystu na vaječníku, 20 min.som v strachu ležala na koze a potom mi gynekolog povedal, ze žiadna cysta, ze je to iba zvacsena fólikula pred menzesom.
Drzim palce 🍀👌

lucia7933
23. máj 2022

ja som mala cystu na vajecniku ako cerstvo 19rocna...ale ano radsej nech pozru..lebo ja som bola urgentny pripad museli ma hned operovat..zo dna na den velke bolesti

barbora0308
23. máj 2022

Ja som raz skoncila na pohotovosti na chirurgii s ukrutnymi bolestami v lavom boku. Lekar, ze to bude urcite apendix, spravili RTG no nic. Poslali ma teda na urologiu, kde mi spravili sono, tam si tiez vsimli iba nejaku ciernu machulu a povedali, ze to bude pravdepodobne nieco gynekologicke, tak ma poslali tam. No a gynekologicka skonstatovala, ze je to zakrvacana cysta, dala mi liek na bolest a mala som pockat do najblizsej MS, ci sa vstrebe. Chvalabohu sa vstrebala, takze zakrok nebol potrebny. Takze urcite super, ze je objednana na vysetrenie. Drzim palce nech to dobre dopadne 🤞.

lucia7933
23. máj 2022

@barbora0308 no ja tiez..bolesti ukrutne a na pohotovosti najprv ze slepe crevo....🙈

nevenka
23. máj 2022

@lucia7933 poznam, mala som 13, asi 4 hodiny dumali nad tym, co to moze byt, na gynde sluzil potom jeden stary frflavy doktor, ale vysetrili ma tam, v noci v bolestiach a ze co tam posielaju take decko. A potom, ze jaaaaj, no cysta to je. Ovjednali ma na operaciu. Nastastie, den pred hospitalizaciou mi praskla a postupne sa vstrebala, isli ma prijimat a uz po nej nebolo ani stopy.

smoulingirl
23. máj 2022

Pravdepodobne vaginálne.

lucia7933
24. máj 2022

@smoulingirl mne ako 19r nerobili, iba cez brucho...lebo este nebol pohlavny styk

smoulingirl
24. máj 2022

@lucia7933 V zahraničí som sa stretla s tým, že pokiaľ sú na to dôvody tak sa robí, panenská blana nie je prekážka. U nás síce neviem ako to je, asi na zvážení lekára. A tu sa nikde nepíše či slečna mala alebo nemala pohlavný styk 😉

lucia7933
24. máj 2022

@smoulingirl mne to robili 10 rokov dozadu, tiez neviem ako to je teraz 🙂 len som napisala svoju skusenost

autor
24. máj 2022

@smoulingirl ešte nemala pohl styk