Podráždený penis po pohlavnom styku

24. máj 2024

Ahojte,
môj partner má posledné 4 mesiace taký problém, že po nechránenom pohlavnom styku má veľmi podráždený penis - červený, opuchnutý a svrbí ho. Vyskytne sa mu ihneď po styku a trvá to 3-4 dni. Bola som u gynekológa aj venerológa, úplne všetky výsledky mám negatívne, všetko je v úplnom poriadku. Priateľ bol u kožnej lekárky, tá mu povedala, že to možno bude kvôli hormonálnej antikoncepcii. Beriem HAK s účinnou látkou dezogestrel a etinylestradiol, konkrétne Novynette alebo Natalya (nemám z nej žiadne vedľajšie účinky na rozdiel od iných). Beriem ju dlhšie, ale predým taký problém nemal, vyskytlo sa to takpovediac zo dňa na deň. Stalo sa vám resp. vášmu partnerovi, že to mal tiež pri tomto type HAK a po zmene HAK sa to zlepšilo? Vďaka.

autor
24. máj 2024

Ešte dodám, že kožná mu poradila, aby si hneď po styku umyl penis a vymočil sa ak sa dá, ale ani to nepomáha.

reddflowerlife
24. máj 2024

Moze to byt ze mas candidu
Ty si natri canesten gynom a on penis tiez nejakym Jenamazolom

drake122
24. máj 2024

A má to po styku s hocikým, prípadne aj po samoobsluhe? Canesten môže pomôcť, ak je to z tvojej "flóry" tam dole. Ak je to jednoducho z mechanického podráždenia, v tom prípade treba použiť lubrikant, prípadne akykolvek krem na premastenie už po akcii, umyti a vymoceni, napr. aj oftalmo septonex a pod.

autor
24. máj 2024

@drake122 Po styku s hocikým? 🙂 Pokiaľ viem, iba so mnou má takýto styk. Má to iba po vaginálnom styku. Keď mu to robím rukou alebo po análnom sexe takýto problém vôbec nemá. Žiadne mykotiké ochorenie / kvasinky ani nič podobné nemám podľa výsledkov vyšetrení, ani nemám žiadne subjektívne problémy.

ktochytavzite
30. máj 2024

ti majte oen analny sex