Podozrenie na zápal močových ciest

6. sep 2020

Baby ak mam podozrenie na zápal alebo infekciu močových ciest a som tehotná mam ísť na gynekologiu alebo obvodnému ?

mogaa
6. sep 2020

kludne obvodný, len povedz že si tehotná....každý lekár už vie aké ATB môže tehotná, ak si nie je istý volá gynekologovi....len u obvodného sa asi skôr vybavíš ako u gynekologa

hennyinnsbruck
6. sep 2020

Ja som bola u obvodného, a aj keď vedel ze som tehu dal mi nevhodné tabletky. A od gynek som dostala "zdrb" že som mala k nej prísť.
Ja by som gynek zavolala a opýtala sa.

autor
6. sep 2020

Ďakujem baby zajtra idem niektorému z nich môžem sa vás opýtať čo by mi to teraz trosku zmiernilo ? Lebo nemám nutkanie na cikanie len stále ma stipe pri moceni a bolesť na oboch stranách bruska

amelia000
6. sep 2020

Urologicky caj...veeela a len preplachovat stale. A brusnicovy extrakt..bud sirup alebo tabletky..a drzat v teple. Nic viac nejako extra nezabera. Az potom atb.

dada0902
6. sep 2020

Ja som.mala 4dni dozadu a docitala,som.sa o sode bikarbon skusila som plus som este potom pila caj brusnicovy a uz to mam v pohode chytilo ma to vecer a tiez som nic doma nemala len sodu a 100x som chodila cvochtat aj koli kvapke uz som aj mala trochu krvi v moci este som si v tedy dala ibalgin tu mäky kapsulu a pomohlo mi to len ja som tehu neni som myslela ze ma ten vecer porazi

erikaa09
6. sep 2020

Ja som sla k obvodnej brala som moc rano.

deti95060810
6. sep 2020

obvodný...prinajhoršom ťa pošle k odbornému ....buď gynekolog, alebo urolog.... 😉