Baby bola som na pohotovosti s podozrením na prasknutie cysty ...na gynek .mi napísali že :ov1 dx Folik.struktury veľkosť 30mm,Ov.sin.folik.struktury 27mm znamená to že keď som tam bola 18den cyklu že ešte neprebehla ovulacia?mam 25dnovy cyklus
Ja síce nie som odborník ale z tohto čo tu píšeš tak na jednom máš jeden folikul a na druhom tiež jeden, neviem či sa z toho sa vydedukovať ovulácia... Ja keď som mala niečo takéto, môj folikul nezisiel do maternice a nevyplavil sa ale sa niekde po ceste zasekol, nabalil na seba bohviečo a po čase praskol a až tak bolesť po prasknutí má dohnala má pohotovosť kde mi toto povedali 😉
@nerya v stredu idem na krv ku gynek .tak s akej nato spýtam ,s priatelom chceme od októbra začať makať na bábätku ..kúpila som si aj inofolic a ten vraj aj prospieva k ovulácii
Ja síce nie som odborník ale z tohto čo tu píšeš tak na jednom máš jeden folikul a na druhom tiež jeden, neviem či sa z toho sa vydedukovať ovulácia... Ja keď som mala niečo takéto, môj folikul nezisiel do maternice a nevyplavil sa ale sa niekde po ceste zasekol, nabalil na seba bohviečo a po čase praskol a až tak bolesť po prasknutí má dohnala má pohotovosť kde mi toto povedali 😉