Ahojte, mam take podozrenie ci nemam PCOS. Mam dlhodoby problem s nepravidelnou menstruaciou, gynekologovia uz skusali aj antikoncepciu na nejaky cas nech sa mi upraví cyklus avsak po vysadeni to bolo naspat to iste. Bezne mi meskavala menstruacia aj 3 mesiace, musela som chodit na vyvolavacky a mam pocit ze aj tak nikto neriesil co je za problem. Výsledky vraj vzdy vsetky v poriadku. Asi pred pol rokom som bola dat si spravit hormonalny profil, pocula som ze krv sa berie viac krat no mne zobrali iba raz a ze hotovo vysledky vsetko v norme... Tak neviem ci to moze byt skreslene. Preventivku som mala pred rokom, žiadne cysty ani nic.. Vraj skusit vysetrit stitnu zlazu, avsak taktiez v poriadku.. Momentalne nemam menstruaciu uz asi od decembra, mala som obdobia kedy som si myslela, ze uz zacina menstruacia kvoli jemnemu spineniu, ktore trvalo tak 2 dni a koniec. Tak neviem ci to akoze mala byt moja menstruacia alebo co... Dlhsie uz nemam ani to spinenie. Tieto dni mam sem tam take pobolievanie v podbrusku ako keby som mala mat menstruaciu ale je mi jasne ze ziadna zase nepride. V poslednom case ma zacalo trapit aj akne, najprv som si myslela ze mi ma prist menstruacia ale ziadna neprišla a akne zostalo a mam lica cervene od akne. Som objednana aj ku koznej ale myslim ze to bude suvisiet s niecim hormonalnym. Aj ked vraj hormonalny profil je v poriadku 😂. Taktiez stale strasne priberam, velmi tazko sa mi chudne, mam pocit ze priberam aj iba z dýchania cisteho vzduchu. Mam casto depresie a zmeny nalad.. Prave menim gynekologa, tak som zvedava ci novy gynekolog nieco zisti. Ale ak zase vsetko bude vraj v poriadku tak uz neviem na koho sa obratit. Nestretli ste sa s niecim takymto?
Ahoj, ja mam PCOS, je to syndrom, teda niekedy sa prejavuje typicky ako PCOS inokedy nie, vela zalezi aj od stravy, pohyb. Vela zien ho ma, v podstate ja som mala problém otehotniet, ale uz mam 2 male deti, kamoska mala tiez cyklus taky ze menštruácia raz za tri mesiace. Mne osobne pomohol na úpravu cyklu gynex co je na prirodnej baze, upravil mi cyklus, ale aj tak som neotehotnela, az ked som zmenila pracu sa zadarilo.
@radka1232 Ahoj,ja som mala taketo stavy pred tehu cca 12r. dozadu, a vtedy mi zabral Inofolic.....a min rok som opat mala problemy s menstruaciou a opat podobne stavy ako pises ty,na preventivke vsetko ok,hormonalny profil mi ani nerobil,bez menstruacie cca 4mesiace,dali mi vyvolavacku,ale bez efektu a dohodli sme sa,ze si opat nasadim Inofolic,co opat zabralo cca po 2tyzdnoch.Vyhla som sa hormonalnej liecbe.Moja skusenost