Podarilo sa vám zbaviť ochorenia polycystických vaječníkov aj bez hormonálnej antikoncepcie?
19. okt 2023
Ahojte, podarilo sa vám zbaviť sa ochorenia polycystických vaječníkov aj bez hormonálnej antikoncepcie? Akým spôsobom? Mám miernu nádvahu, zatiaľ sa mi darí postupne chudnúť a beriem Folinomel, ale bojím sa, či to bude stačiť.
Mne to zmizlo "samo"nebrala som žiadne lieky ako v 20tke mi povedali ze deti nebudem mat..terajsia lekarka len krutila.s hlavou mam 32r 5rocne dieta prve tehu sme vyse roka snazili ale.bolo MA a po to.potrate.druhy.lekar.povedal ze.ziadne cysty nemam...druhe tehu v pohode a uz mame 5r.brala.som.jedine duphaston a ešte jedne ked sme sa snažili
Určite zmenit životný štýl k zdravšiemu cvicit hlavne je dôležita.strava
Mne to zmizlo "samo"nebrala som žiadne lieky ako v 20tke mi povedali ze deti nebudem mat..terajsia lekarka len krutila.s hlavou mam 32r 5rocne dieta prve tehu sme vyse roka snazili ale.bolo MA a po to.potrate.druhy.lekar.povedal ze.ziadne cysty nemam...druhe tehu v pohode a uz mame 5r.brala.som.jedine duphaston a ešte jedne ked sme sa snažili
Určite zmenit životný štýl k zdravšiemu cvicit hlavne je dôležita.strava