Podarilo sa vám vyliečiť myóm na maternici ?

gondulka1
28. sep 2023

Ahojte dievčatá, podarilo sa vám zmenšiť Miňom na maternici alebo úplne vyliečiť ?
ak áno, budem vďačná za každú radu a informáciu.

akika
28. sep 2023

Žiadne zmenšenie, len nerástol - sledovali to, a následne sa začal množiť, tak operácia..ale narástol ďalší..

vanilkovazmrzka
28. sep 2023

Miňom je mily autocorrect 😄

Nemam osobnu skusenost, ale co viem od blizkych kamaratiek, neda sa liecit tak, aby sam od seba zmizol.

motylik273
28. sep 2023

@gondulka1 nie neda sa vyliecit to nie je chripka ze zmizne, radsej odporucam podstupit operaciu ako to odkladat a potom tomma nasledky aj na ine organy v tele a operacia bude narocnejsia, pisem z vlsstnej skusenosti. Ak je maly tak vam to urobis cez pupok a na treti den ste fit.. drzim palce prajem vela sil a zdravicka

janinah
28. sep 2023

Riadila by som sa názorom gynekológa.aj troch ak nemáš istotu čo robiť...
Moja sestra bola na operácii v poslednej chvíli.uz jej nabiehali onkomarkery.

nevenka
28. sep 2023

@motylik273 suhlasim, sestra sa liecila alternativne, a narastol jej do obrovskych rozmerov, je neoperovatelny. Jedno dieta v strasnych bolestiach potratila v 14tt., dalsie chvala Bohu za zazrak, donosila.

1mata
28. sep 2023

@gondulka1 mne sam praskol. Bola to priserna bolest brucha, povracala som sa od bolesti. Dalsi den som isla k Dr., po sone usudil ze praskol myom a tekutina sa nenachadza v brusnej dutine.

gondulka1
autor
28. sep 2023

@janinah kde si dala zobrať krv ohľadom onkomarkerov ? To robil gynekológ alebo Obvodny ?

gondulka1
autor
28. sep 2023

@1mata Ach , to ma velmi mrzí

gondulka1
autor
28. sep 2023

@motylik273 ďakujem , Viem že niektoré ženy sa vyliečili cez alternatívnu liečbu preto sa pýtam

gondulka1
autor
28. sep 2023

@akika vyberali vam myom ? Ako ste sa cítili po operácii ?

gondulka1
autor
28. sep 2023

@motylik273 aké to má následky na ostatné orgány ?

akika
28. sep 2023

@gondulka1 áno vybrali, laparoskopicky, dosť to bolelo po operácii, aj lekárka hovorila, že je to bolestivejšie ako odstránenie cysty. No a po 2 rokoch sa to zmutovalo a namnožili sa po celej maternici. Ono je to bunka… myómy v staršom veku, prechode..už by nemali rásť, resp. by mali ustupovať v súvislosti s poklesom hormónov a pod. ale vždy sa to môže “ zvrhnúť..

luccija
28. sep 2023

@gondulka1 daj si ho vybrať

gondulka1
autor
28. sep 2023

@akika To znamená že ti nárastli ďalšie myomy aj keď si mala operáciu predtým ? ak tomu správne rozumiem

loliki
28. sep 2023

@gondulka1 Laparoskopicky mi odstránili v BB 16 cm myóm, teraz mám ďalšie menšie asi 3-4.

akika
29. sep 2023

@gondulka1 áno, odstránili myóm, ale bunky môžu byť hocikde, narástli potom malé a množili sa ďalej a to bolo dosť rizikové...

mata90
29. sep 2023

Moja teta sa vyliečila , mala ísť na operáciu, liečila sa bylinkami,šla na kontrolu a myom tam nebol.
Moja sestra má už viac rokov, primár gynekológie jej povedal,že ak chce deti,tak zatiaľ neoperovat a zázrakom vynosila dve deti.

gondulka1
autor
29. sep 2023

@mata90 Ďakujem za odpoveď aké bylinky používala vaša teta

akika
29. sep 2023

@gondulka1 Uvedomiť si ale treba, ak sa lieči staršia žena, hormonálne menej produktívna, končí činnosť vaječníkov, menopauza, "vysychá aj maternica aj myóm"...u mladých hormonálne produktívnych žien je to iné. Ak myóm nerobí problémy, nebolí, nerastie..vo väčšine prípadov sa len sleduje...

kvetinka75
29. sep 2023

ja mám 2 malé. Nerastú. Ale idem teraz skúšať rôzne čaje na myomy a uvidím v lete na preventívke čo s nimi bude.

mata90
29. sep 2023

@gondulka1 píla čaj z rebríčka( myší chvost ) aj sa v ňom kúpala. Dobrá je kombinácia čaju a tinktúry z rebríčka. Ešte koreň z púpavy sa odporúča na rôzne druhy ochorení,že pomáha.

gondulka1
autor
29. sep 2023

@akika mam 43 rokov , neviem kde sa radi moj vek 😊 asi skôr k tým starším

gondulka1
autor
29. sep 2023

@akika v čom bolo rizikové že sa mnoziii ďalej ? Ako to dopadlo ?

gondulka1
autor
29. sep 2023

@loliki operoval doktor Bielik ? S tými ďalšími Myomami máte aké plány ? chcete to dať vybrať ? ešte sa chcem spýtať aký máte na to názor sa to môže aj zvrhnúť že by mohli sa zvýšiť onkomarkery ?

gondulka1
autor
29. sep 2023

@kvetinka75 myslím že aj častejšie treba ist ns kontrolu

gondulka1
autor
29. sep 2023

@mata90 ďakujem , ja sa tiež kupem v rebríčku aj ho pijem , zatiaľ nemám výsledky . Akurát hlavné je že sa to ne zväčšuje tu tinktúru si skúsim zohnať

kvetinka75
29. sep 2023

@gondulka1 ja chodím raz ročne, alebo raz za 1,5 roka. Neberiem to nejako tragicky. Čím menej tomu venujem pozornosť, tým lepšie. Problémy žiadne nemám. Dr. to sleduje....Ak by nastali problémy idem k dr. hneď.

mata90
29. sep 2023

@gondulka1 to si môžeš vyrobiť , aj zo sušeného rebríčka , naložia do 40% alkoholu a necháš 3 tyzdne lúhovať ,potom užívať ráno a večer. Rebríček ak máš svoj nazbierany ,ak nemáš pozriem sa či nemám.

gondulka1
autor
29. sep 2023

@mata90 ďakujem 😊😊

loliki
29. sep 2023

@gondulka1 Jasné, Dr. Bielik. Super človek, odborník. S ostatnými neplánujem nič. Čakám, čo bude.