Sú to tri dni čo som si nasadila kvapky Gynex, preto by ma zaujímalo, či vám pomohli pri otehotnení, prípadne pri vašich zdrav. problémoch: cysty, horm.nerovnováha, úprava menštr.cyklu. Za každý príspevok ďakujem... 🙂 🙂 🙂
:@butterfly333 tak aj mne dnes začína ovulácia a cítim už bolesti, tak som zvedavá že čo to bude ☹
@butterfly333 chcem sa ťa opýtať, a kvôli čomu si si ho nasadila? kvôli zdr.problémom, alebo tehu? 🙂
@zvedava29 no len koli tomu že sa nám nedarí otehotniet.Tak skušam čo sa dá 🙂
@butterfly333 a ako dlho sa už snažíte? tiež zažívaš každý mesiac sklamanie, keď dorazí mrcha? ☹
@zvedava29 skoro dva roky no už to neberiem tak tragicky ms príde a ide sa dalej,teraz som bola na laparoskopii a hysteroskopii lebo sa nám nedarí mala som myom a cystu teraz je už všetko ok tak som zvedavá kedy sa nám zadarí.
@butterfly333 aj ja som bola min.rok v septembri na laparke, tiež som mala cystu, teraz chodím na hormonálny profil - odbery, či vôbec mam ovulku. Tak ti držím palce,nech sa rýchlo podarí... 🙂 🙂 🙂
@zvedava29 ja som ho brala ten jeden cyklius, chcela som skrátiť ms, ale stal sa presne opak a okrem toho ma celý cyklius pobolievalo brucho ako pred ms. Výsledok bol že ms sa neskrátila, ale predĺžila a tehotná som tiež neostala. Ale mám ho ešte doma tak možno ho doberiem ďalší cyklus. 🙂 😉
Ahojte!Aj ja som brala,ale len pár dní,nakolko sme sa rozhodli že absolvujeme insemináciu.Ale okolo mna uživali baby a aj ich partneri gynex a teraz sú šťastné mamičky.
ja som uzivala asi tri flasky v nadeji zepomoze otehu ale potom sa zistilo ze mmma problem a boli smenuteni ist az na umele oplodnenie.Cyklus mi neupravil aninahodou.
@kathrin17 Nám problemy oznámili ked sme chceli ísť na insemináciu.Rok sme sa snažili,dúfali ze určite sa dá aj bez umelého oplodnenia,napokon sme sa toho vzdali a ostala som nečakane tehotná.Radosť trvala kratko,potratila som.Teraz v duchu dúfam,ze zas sa niečo deje lebo už 3. deň mi riadne popicháva v podbrúšku...no uvidíme.A cylkus?Vôbec ani neviem vyratat kedy mam ovulku,nič!Ja to mám strašne nepravidelné!niekedy až 56. den som dostala menzes!
@zvedava29 ahoj ak možem tak ja som vybrala dve flaštičky ale mne nepomohol,ako som ho začala prvý krát brat som mala brutal bolesti pri ovu a na další krat už nie.