Ahojte dievčatá, tie ktoré ste si týmto už prešli. Som po operácii prsníka kde mi vyberali zhubný nádor a uzliny, na druhý deň po operácii som cvičila kde som ihneď spozorovala , že moja koža na ruke pod pazuchou po lakeť až lopatka je úplne strpnuta , vadí mi dotyk na týchto miestach čo je dosť ťažké nakoľko sa niekoľkokrát do dňa musím utierať, je mi jasné že sa poškodilo tkanivo v ruke a tak reaguje takto ale viete mi povedať ak ste to mali koľko vám to trvalo? Vadí mi to viac ako bolesť po operácií, vopred ďakujem za odpovede
@alickapusinka ďakujem 😘 jasné , že zvládnem predsa neexistuje nič , čo by sme my ženy nezvládli 😊
@zana1007 presne tak moja reč my ženy zvladneme všetko.Drž sa čaka ťa naročna liečba.Ak by som sa mohla spýtať koľko máš rokov.Ja mám kamarátku má 2 mentálne postihnutých synov dospelých a zrdavu vydatu dospelu dcéru.Dostala pred 18 rokmi tuto hnusnu sviňu a vieš čo žije úplne je zdrava nevrátilo sa jej.Takže sú pribehy aj zo šťastným koncom verím že to dáš a zvladneš. Všetký ženy a maminy ktore si tým prešli sú u mna hrdinky s veľkým H.
@alickapusinka mám 26 rokov a tiež verím v šťastný koniec, že teraz si to pretrpim a potom bude dobre a nevráti sa tak ako aj tvojej kamoske, ona to musela mať o to ťažšie , že mala deti ja ešte detičky nemám o to viac môžem regenerovať a sústrediť sa na seba
Aspoň že deti ešte nemáš.Hej mala veľmi ťažke prišla s chemoterapie a tak mentalne postihnutý že ten jeden sa tak dorezal prsty z nožom ked si išiel odkrojiť chlieb že rovno do nemocncie.Ked zvracala tak kričal že syn postihnuty že nič nerobi iba spí a vraca strašne ťažke ináč to prežiavaju deti ak sú male ine ak veľke a ine ak sú mentálne postihnute oni chodia všetko aj rozpravaju a von sami chodia len nechápali to že ich mama vraca spí je biela a ten mladši mi povedal že ona je bleda a myslí si že zomrie jeho mama.Veľmi ťažky život s postihnutým človekom pri chorobe rakovina.ONi nič nechalapali mi povedala že prečo nespala 2 týždne doma že išla za niekým druhým mužom popritom ma skveelho muža a tak rozpravali vonku kamarátom.Oni chcu mamu čo ich obsakovaala ked to nebolo bolo zlé.Predsa majú IQ žnižene.Tažky život s postihnutými.
@sonka333 klasickým sonom, ani som netušila že nádor si už spokojne rastie pretože som ho absolútne necítila, nesvrbel, nepalil, koža bola taká ako má byť , z bradavky žiaden výtok proste nijaké príznaky jediný čo som mala bola únava ktorá ma držala dlhšie obdobie ale tu som pripisovala stále niečomu inému nie chorobe
@alickapusinka oooch bože tak mala to naozaj ťažké, znášať liečbu a ešte aj toto doma muselo jej pukať srdce 😓 no aj cez všetky prekážky to dokázala a zvládla je skutočná hrdinka prajem jej zdravie a šťastie verím , že dnes si už užíva naplno život a raduje sa z každého dňa ♥️
zo ❤Ti držim🙏aby si to zvladla.Si silna drž sa.