Pocit stŕpnutej kože po operácii nádoru a uzlín z prsníka

zana1007
7. okt 2024

Ahojte dievčatá, tie ktoré ste si týmto už prešli. Som po operácii prsníka kde mi vyberali zhubný nádor a uzliny, na druhý deň po operácii som cvičila kde som ihneď spozorovala , že moja koža na ruke pod pazuchou po lakeť až lopatka je úplne strpnuta , vadí mi dotyk na týchto miestach čo je dosť ťažké nakoľko sa niekoľkokrát do dňa musím utierať, je mi jasné že sa poškodilo tkanivo v ruke a tak reaguje takto ale viete mi povedať ak ste to mali koľko vám to trvalo? Vadí mi to viac ako bolesť po operácií, vopred ďakujem za odpovede

alickapusinka
7. okt 2024

zo ❤Ti držim🙏aby si to zvladla.Si silna drž sa.

zana1007
autor
7. okt 2024

@alickapusinka ďakujem 😘 jasné , že zvládnem predsa neexistuje nič , čo by sme my ženy nezvládli 😊

alickapusinka
7. okt 2024

@zana1007 presne tak moja reč my ženy zvladneme všetko.Drž sa čaka ťa naročna liečba.Ak by som sa mohla spýtať koľko máš rokov.Ja mám kamarátku má 2 mentálne postihnutých synov dospelých a zrdavu vydatu dospelu dcéru.Dostala pred 18 rokmi tuto hnusnu sviňu a vieš čo žije úplne je zdrava nevrátilo sa jej.Takže sú pribehy aj zo šťastným koncom verím že to dáš a zvladneš. Všetký ženy a maminy ktore si tým prešli sú u mna hrdinky s veľkým H.

zana1007
autor
7. okt 2024

@alickapusinka mám 26 rokov a tiež verím v šťastný koniec, že teraz si to pretrpim a potom bude dobre a nevráti sa tak ako aj tvojej kamoske, ona to musela mať o to ťažšie , že mala deti ja ešte detičky nemám o to viac môžem regenerovať a sústrediť sa na seba

alickapusinka
7. okt 2024

Aspoň že deti ešte nemáš.Hej mala veľmi ťažke prišla s chemoterapie a tak mentalne postihnutý že ten jeden sa tak dorezal prsty z nožom ked si išiel odkrojiť chlieb že rovno do nemocncie.Ked zvracala tak kričal že syn postihnuty že nič nerobi iba spí a vraca strašne ťažke ináč to prežiavaju deti ak sú male ine ak veľke a ine ak sú mentálne postihnute oni chodia všetko aj rozpravaju a von sami chodia len nechápali to že ich mama vraca spí je biela a ten mladši mi povedal že ona je bleda a myslí si že zomrie jeho mama.Veľmi ťažky život s postihnutým človekom pri chorobe rakovina.ONi nič nechalapali mi povedala že prečo nespala 2 týždne doma že išla za niekým druhým mužom popritom ma skveelho muža a tak rozpravali vonku kamarátom.Oni chcu mamu čo ich obsakovaala ked to nebolo bolo zlé.Predsa majú IQ žnižene.Tažky život s postihnutými.

sonka333
7. okt 2024

@zana1007 môžem sa opýtať?mala si lymfom v podpazuší?alebo ako ti nato vôbec prišli?

zana1007
autor
8. okt 2024

@sonka333 klasickým sonom, ani som netušila že nádor si už spokojne rastie pretože som ho absolútne necítila, nesvrbel, nepalil, koža bola taká ako má byť , z bradavky žiaden výtok proste nijaké príznaky jediný čo som mala bola únava ktorá ma držala dlhšie obdobie ale tu som pripisovala stále niečomu inému nie chorobe

zana1007
autor
8. okt 2024

@alickapusinka oooch bože tak mala to naozaj ťažké, znášať liečbu a ešte aj toto doma muselo jej pukať srdce 😓 no aj cez všetky prekážky to dokázala a zvládla je skutočná hrdinka prajem jej zdravie a šťastie verím , že dnes si už užíva naplno život a raduje sa z každého dňa ♥️

riuska123
8. okt 2024

@zana1007 neuveritelne aka si pozitivna wau😻
Tiez som mala pred 2 rokmu vyberany nalez, nastastie nezhubny.. velmi ti drzim palce, si uzasna 🍀

zana1007
autor
9. okt 2024

@riuska123 ♥️ ďakujem 😘