Ahojte. Som par dni po sekcii a stale ma reze pri moceni. Viem ze to moze byt zo zavedenej cievky ale neviem ci cakat ze "to prejde" alebo treba s tym ist k lekarovi ? Ake mate skusenosti vy? Mali ste tento problem a presiel? Alebo treba nejake atb? Dakujem
Určitě chod hned zajtra odovzdať moc na kultivaciu a zatiaľ pi veľa čistej vody a nasad si urinal acut forte to môžeš potom aj súčasne s prípadnými atb.. Alebo blokurimu prášok
@anuskadobias ale nebolel by ma aj mechur? Mala som raz pred par rokmi zapal moc.ciest ale ta bolest mechura bola katastrofalna...no paradoxne vtedy ma pri moceni nic nebolelo/nerezalo. Teraz mi nic nie je len pri moceni mam pocit rezania🤷🏻♀️
Ani mňa nebolel mechúr pri zápale močových ciest
Určite choď ráno k dr. Ja som prišla po sekcii domov v sobotu a v pondelok ráno som už sedela v čakárni u dr.so zápalom močových ciest. Hneď som dostala ATB.
Mala som to isté po sekcii, išla som k ženskému a hneď mi dal antibiotika, povedal že to mám zápal.
Ja som mala bolesti po sekcii vzdy na konci mocenia 🙈 zacalo to v den, ked ma prepustali domov. moc bol negat, tak som si davala urinal acut a za nejaky cas to same preslo ale veru bolo to velmi neprijemne
Ja som to mala po oboch sekciach, je to z cievky. Pre istotu môžeš zaniesť ranný moč na rozbor.
Mna takto poranili s tou cievkou. Bolo to skoro na povrchu. Tusim mi na to daval Cicatridinu moj lekar, ale nepamatam si.
Zápal močového mechúra, treba antibiotika