Pocit pálenia na dotyk

lucy1801
5. aug 2020

Ahojte, na klitorise mám pocit palenia na dotyk... Dnes som si kúpila Lactacyd comfort a hneď som ho šla vyskúšať a umyla sa a tiež som cítila pálenie.. Rozmýšľam že ho pôjdem vymeniť za Lactacyd Sensitive.. Ja už naozaj neviem... Neviete čím to môže byť alebo čo nato? Ďakujem

simsalabim
5. aug 2020

@lucy1801 mna vzdy palil pri zacinajucej infekcii, vzdy sa rozbehla v priebehu 1-2 dni.

ivkazba
5. aug 2020

A je to pálenie len na klitorise? Pri močení nie? Ako dlho to trvá? Môže to byť začínajúca infekcia aj pošvy alebo začínajúci zápal močáku. Na umývanie by som používala len čistú vodu, ak už je nejaký zápal (nie močák), tak na vonkajšie oplachovanie napríklad rosalgin. A ak si doma, tak ideálen bez gatiek, nechať vetrať. Ak už gaťky, tak bavlnené, žiadna umelina a radšej častejšie meniť nohavičky ako dávať intimky.

lucy1801
autor
5. aug 2020

@ivkazba No je asi dlhšie lebo už keď ma priateľ uspokojoval dole tak som cítila iba hrozné pálenie.. A min. Týždeň som si kúpila intímky keďže mi skončila menštruácia a vtedy mi to vedľa klitorisu opuchlo... Tak som si myslela že asi to je len dáka alergia lebo boli parfumované A teraz keď som sa umývala som si všimla na tom mieste kde to opuchlo že je to také do fialova

simsalabim
5. aug 2020

@lucy1801 tak smer lekar... necakaj.

luulinkaa
5. aug 2020

Ja som mala z lactacydu iba problemy, sprav si radšej výplach rosalginom alebo niečím takym a utekaj k doktorovi

lucy1801
autor
5. aug 2020

Idem dnes o 14:30 tak sa to hádam dá do poriadku

ivkazba
5. aug 2020

Treba zrušiť intimky a hlavne parfémované, tiež aviváž na spodné prádlo. A po styku sa vycikať a umyť, na klitorise po styku (pohlavnom aj uspokojením rukou či jazykom) ostáva kopec baktérií, aj keď partner dodržiava hygienu.

nicki_79
22. jan 2021

Ahojte, viem, že je táto diskusia už o niečo dávnejšia, ale tiež mám podobný problém, ktorý už trvá nejakú chvíľu. Už niekoľko dní ma páli klitoris, no tam sa to presunulo len nedávno .. predtým ma pálilo viac pod ním a predtým som pociťovala pálenie okolo pošvového vchodu. 3 dni už používam fungicidin ktorý mi predpísala obvodná. Myslela som si, že to môžu byť aj močové cesty ale moč bol negatívny. Pálenie je najvýraznejšie po močení, no pretrváva akosi stále. Má niekto takúto skúsenosť?