Ahojte chcem sa opýtať m 46rokov. Po 3vakcine som začala krvácať tri týždne v kuse. Potom som 10dni nekrvacala a od včera znovu. Máte niekto podobný problém? Bola som na gynekologické vyšetrenie a vraj všetko v poriadku a môže za to vakcína. Poraďte. Dakujem
@evagy cize ti to potvrdil lekar, ze je to isto z vakciny? Lebo si poloz otazku, keby si nebola ockovana, comu by si pripisovala tvoj stav? Mne sa toto zacalo presne ako tebe, tiez 46 rocna (ockovanie ani corona este neboli) a mala som stavy ako ty. Lekar mi hned povedal, ze pomaly prechadzam do menopauzy, nemôze to byt spôsobene aj tym? A u mna to tiez zacalo nahle. Vsetko vzdy bolo ok, vsetko pravidelne a zrazu to zacalo (a to som krvacala aj 55-60 dni v kuse.) Nakoniec z toho bola vysoka sliznica a kyret.
@janetinka27 áno úplne noalny 28dnovy pravidelný
@evagy nic, vsetko bolo ok, zrejme tam bol mozno polyp, ktory sa odplavil. Lebo jeden doktor ho videl, druhy nie, ale nic patologicke, ani nic zle sa tam nenaslo. Proste sa to v nasom veku stava. Skus si kupit nejake zenske vitaminy, pripadne pit caje, aby sa hlavne estrogen zase dal dokopy. mne pomahali potom miesane zenske caje, vitaminy, ale stale sa mi predlzuje cas medzi jednotlivymi periodami. Je to cim dalej dlhsie.
aj ja som mavala pravidelny cyklus, ako svajciarske hodinky 😅
https://primar.sme.sk/c/4117103/menstruacne-krv...
Článok rok 2004...
Viackrát som čítala, že po Pfizeri sa rozhádže cyklus. A že by sa nemalo očkovať počas menštruácie, lebo sa zvykne predĺžiť aj na 2 týždne. Kedy som dostala termín na očkovanie? Samozrejme počas menštruácie. Aj som rozmýšľala, že si ho posuniem, ale potom som si povedala, že je mi to vlastne jedno. A skončil mi v normálne a aj ďalší som dostala úplne v normálne bežnom čase.
.. ockovana 1 a 2 dávkou som bola vcase 3 dní pred menštruáciou......žiadne zmeny v cykle som ja napr.nezaznamenala .....Ale je to individuálne
Ja som po 3. davke vakciny mala 2 alebo tri cykly krvacanie silnejsie ako zvycajne, ale potom sa to vratilo do normalu. Ale teda u mna to nebolo nic take extremne ako ty popisujes. Aj som niekde citala, ze uz sa na to robia nejake studie, lebo mnoho zien hlasilo po ockovani zmeny v menstruacnom cykle. Podla mna ak to aj naozaj mas po ockovani, malo by to byt len docasne...
@evagy a kedy ti robili tu kyretaz? medzi tym ako si prestala a znovu zacala krvacat?
@evagy normalna reakcia. Ja som citala tonu informaciu o menstruacnych problemoch po vakcinacii a je to "normalne". Niekto prestane mat uplne, niekto ma 3 razy za mesiac, niektore zeny v menopauze zrazu krvacaju atd atd.
@polamanelego Ty si tu čo dokazuješ? Hlupák. Tretia diskusia kde som na Teba narazila aj s podobne priblblými otázkami.
Ono podla mna to bude mat na svedomi ta kyretaz. Mne kedysi tiez veru rozhadzala cyklus, predsa len , je to velky zasah do tela tymto smerom
no a to ockuju tehotne zeny - vraj je to bezpecne aj ked to zene rozhadze cyklus a malym detom pohlavne organy vo vyvoji ale vobec neovplyvni 😨
@evagy Nahlás nežiadúce účinky po vakcíne na ŠÚKL. Ak to ľudia nebudú robiť, nebude to nikto skúmať ani riešiť. To znamená, ak viac žien nahlási podobné NÚ, ako si uviedla Ty, tak sa s tým niečo pravdepodobne robiť bude. Ak to nahlasovať nikto nebude, tak to bude akože normál a kompetentní sa na to vykašlú. Kočky vyššie, sorry, niekomu naozaj vakcína môže spustiť aj takú reakciu ako má @evagy. Ak doteraz mala pravidelný 28 cyklus, tak 3 týždňové krvácanie v kuse nie je v poriadku😠
Ja som to mala, mam 39, po druhej vakcíne. Potom sa to už neopakovalo.
@hivanik to nikde netvrdím ale sú aj prípady, kedy ich doviedla panika do nemocnice... A psychika funguje, zo stresu a strachu imunita veľmi klesá... Keď si začneš nahovárať, že máš najsmrtelnejšiu chorobu na svete a určite umrieš.. No ako asi dopadneš? 🤔Keď funguje nocebo pri vakcíne na 200 %aj pri chorobe.. Alebo to chceš poprieť?
@evagy a mala si predtym normalny cyklus?