baby caute, uz dlhsie ma trapi problem v dlhorocnom vztahu.. po styku s partnerom ktory pracuje v zahranici mam silny vytok, neprijemne bolesti a stipanie tam dolu.. ja sa o svoju hygienu staram a dbam na to.. nepouzivame ochranu a ked sa to snazim riesit s nim tak sa strani.. je mu to pochopitelne neprijemne no ja to chcem riesit zatial takto lebo termin ku gynekologicke mam az na august.. obraciam sa s tymto problemom na vas baby. ak sa tu najde nejaka ktora s tymto mala skusenost tak mi dajte prosim vediet ci islo o nejaku bakteriu alebo co vam na to povedala vasa gynekologicka a aky druh liecby ste podstupili.. za kazdu ranu budem vdacna🙏❤️
je dosť možné, že on nemá/nemal styk iba s tebou... počkať na vyšetrenie, podľa možnosti dôkladné. ak sa zistí problém/baktéria alebo čokoľvek, viesť otvorený rozhovor s gynekologičkou, kde si mohla k danému problému prísť, akým spôsobom? ak povie, že výlučne pohlavným stykom, budeš vedieť, koľká bije. v každom prípade, aj keď ti tu niekto povie, že mal takú či onakú liečbu pri podobnom probléme, čo to pomôže tebe? kým nemáš vyšetrenie, nič ti to nepomôže. možno, ak ťa to príliš otravuje a máš problém aj teraz, skús si kúpiť rosalgin alebo clostylbegyt a aspoň 5 dní po sebe 2x denne vyplachovať vnútro. sú antibakteriálne, mohli by pomôcť, ak máš napríklad nepríjemné svrbenie.
ja keby som bola na tvojom mieste, by som však toto riešila urgentne u lekárky, kým máš problém/príznaky. aby čím skôr odobrala vzorky a zistila, o čo ide...
No, kým sa aj on neprelieci, zbytočne Ty budeš do seba tlačiť tablety... Nemusí mať ani inú partnerku, stačí, ze Ta opakovane nakazí. Skus sa opýtať na gynde, ci nemôže Tvoja Dr predpísať liek aj jemu, ak sám nechce ísť na vyšetrenie.
Moju švagrinú frajer roky podvádzal a az potom nato prišla, že všetky dolné nepríjemnosti má od neho.
Vytoky, mikozy...kolom dokola.
Sorry ale pri akútnych problémoch by som nečakala do augusta
Ak sa to predtym nedialo, tak sa musel niecim nakazit u inej. A pokym sa neprelieci on, tak ti tam bude opakovane zanasat nejaku infekciu 🤷♀️ a suhlasim ze s takymto problemom sa necaka mesiace na termin prehliadky, ale ide sa okamzite k dr
A tipujem ze akonahle zacnete pouzivat gumu, problemy ti /po prelieceni teba/ vymiznu…
Autorka, ty si mohla mať pred časom oslabenú imunitu, zo stresov, antibiotiká hocičo čo rozkyve Ph v pošve, on je potom nosič a znovu ti to vracia späť a aj bude, kým sa neprelieci tiež. U mužov nemusia byť take príznaky, ako u nás zien. Súhlasím s babami že treba hneď to riešiť, nie je sranda prechodné infekcie. Tak isto súhlasím, že choď na stery a uvidíš výsledky. Ťa horšia možnosť je tá, že ťa podvádza. Keď chodíš pravidelne raz ročne na preventívnu, tak hádam vieš, ako si na tom. Keď ti niečo pribudlo, budeš vedieť, koľká bije. Držím palce, aby to nebola nejaká vážna vec.
Za prvé.. ak máš tam dole problém, si akútny prípad, čiže dr ta musi vziať urgentne..
Za druhé.. ak si verná ty, môže ti byť neverný tvoj muž
aj ked sa chlapa nejdem zastavat, nepoznam ho, preco tu 3/4 zien pise, ze ju musi podvadzat? Ak su to mykozy, tie vôbec nemusia byt z podvadzania. Najprv nech sa vysetri, potom bude mudrejsia.- ci to je iba mykoza.
U muzov sa vyskytuje - ked to bude mykoza- balanitida ktora môže a nemusi byt spôsobena podvadzanim- nedostatocna hygiena, vysoky prijem cukrov, ci uz choroba cukrovka, drazdive latky ako pracie gely, ci sprchove gely, zuzena predkozka.
Fakt treba vazit, co pisete, ak ju nepodvadza, môzete rozvratit vztah.
Autorka sup ku doktorovi, zdravie so chran.
Nemusí a môže to byť partnerom. Môžeš na to reagovať citlivejšie, môžeš mat naopak gyneko problém len ty. Podstatné je ze sa ti to stáva len po sexe, začala by som na tvojom mieste štandardnými hygienickymi opatreniami- ako toaleta a sprcha pred a po sexe. Môžeš mat obyčajnú ecoli, či ureaplazmu, môžeš mat problém s krckom maternice, môže sa ti to stavať lebo sa môžete strafit pri sexe do termínu ovulácie, pred ci tesne po tvojich dňoch. Je toľko veci čím to môže byť spôsobené... takže za mňa hlavne zvýšená hygiena, protizápalové čaje atď. Ísť ku gyneko a zistiť ci to je funkčné alebo je to spôsobené infekciou a hlavne nemyslieť hneď na najhoršie ....
Nejdem sa chlapa zastávať a ani nemám veštec ku guľu aby som vedela ci ta chlap podvádza alebo nie.... Najdôležitejšie je sa nechať vyšetriť... A podľa toho postupovať ďalej... Ak to máš čisto len po sexe a potom už nie, môže byť ze máš narušení mikroflóru, keďže ženské prostredie dole je iné ako mužské. Môžeš mať aj opakujúce sa mykozy ktoré absolútne nemusia znamenát ze ta muž podvádza ale proste treba pre liečiť oboch aby ste si to na seba neprenasali, alebo môžeš mať aj nieco iné čo spôsobí problémy vždy keď sa ti naruší prirodzene prostredie dolu v dôsledku sexu.... A tiež ti nemusí znamenať ze ta chlap podvádza... Je veľa kadejakých infekcií a baktérií ktoré môžme mat v tele dlhodobo bez príznakov až jedného dňa sa prejavia...
A ak ta to štípe a máš výtok, tak nemusíš čakať do augusta ale ísť k lekárovi hneď ako akútny prípad
Určite sa pokús dostať k doktorovi aj skôr, neviem prečo ženy hneď idú k neveru. Sú infekcie/baktérie , ktoré sú bežne v tele a môžu reagovať horšie na ph tvojho muža.
Vypýtaj si testy na ureoplazmu tým by som začala a taktiež na mykózu aj na bakteriálnu mykózu. Nejaký problém tam určite bude len treba prísť na to aký.
Partner nemáva žiadne problémy? Bodky, svrbenie ?
Ja som tak tiež bola a zistila som, že trtkal kade tade
@81anina ježiši mária, ja som sa vážne pomýlila! Ale písala som o vaginálnych výplachoch, mala som na mysli CLOGÍN, neviem, prečo stále, keď mám na mysli tento výplach tak poviem alebo napíšem clostilbegyt.
autorka, ospravedlňujem sa, mala som na mysli vyginálny výplach, samozrejme. ale pevne verím, že medzičasom si už bola u lekára a pátra sa po príčine....
Citala som tu raz podobnu temu a tam sa zistilo, ze muz zenu podvadzal.