Po sexe ma bolí na pravej strane zadku z vnútornej strany

pupetko263
15. aug 2022
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Ahojte vedeli by ste mi poradiť vždy po sexe má bolí na pravej strane zadku ale z vnútornej strany skoro pri pošve a dnes som si nahmatala takú hrčku není to ako hrčka ale niečo na hmat ako zdurené opuchnuté a bolí to môže to byť zdurená žilka? Používame kondóm či to mohlo to spôsobiť.?

taktotedanie
15. aug 2022

Chodte na gynekologiu..”zdurena zilka” je blbost

pupetko263
autor
15. aug 2022
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

@taktotedanie čo by to podľa vás mohlo byť

viestta
15. aug 2022

@pupetko263 kľudne aj varix, kľudne aj bartoliniho zlaza. Treba ísť ku gynekológovi.

kratucka
15. aug 2022

@pupetko263 Ani nepremyslaj, isla by som hned k lekarovi, kedze to moze byt cokolvek. My tu nie sme ziadni odbornici, vobec by som nevahala.

persephina
15. aug 2022

Bartholinka

kika123kika
16. aug 2022

Viac ako pravdepodobne bartholiniho zlaza :/ mne to prasklo samo v horucej vode. No utekaj k dr vie to pekelne boliet :/