Po roku snažilkovania ideme s manželom ku gynekológovi

aalex0507
26. sep 2013

Ahojte, už rok sa snažíme o bábätko a nič.Už 3 mesiace užívam INFOFOLIC a nič. V Stredu ideme preto s manželom spolu ku gynekolóvi...viete niekto ako to tam prvý krát prebieha a čo nám budú robiť?
Ďakujem..

juranka
26. sep 2013

@aalex0507 myslim, ze na zaciatku sa berie krv na hormonalny profil u teba, urcite sono urobia a pripadne folikulometriu (ci sa ti vobec tvoria vajicka). Muza by mohol absolvovat spermiogram ale nemucila by som ho. Najprv by som zacala od seba, ci som ja v poriadku z tejto stranky 🙂

bluff
26. sep 2013

Ze nemucila by som ho 😕 😀

m_ij_ka
26. sep 2013

no prikláňam sa k juranke a bluff, ani ja by som nemučila, 😎

velkacica
26. sep 2013

no neviem, ale "vyšetrovať" muža v týchto prípadoch je podstatne príjemnejšie, než ženu, vždy invazívnym spôsobom... 😉

katkas1
26. sep 2013

u nas to bola tak ze napjrv vysetrovali muza a ja viem tak ze vzdy sa zacina u muza,ale len sa neboj nebude mu za to nic, zabavite sa len s tym ze posledana faza bude v pohariku, potom sa robi hormonalny obraz z krvy, vysetrenie semennikov /ci nema nahodou varikokelu - krcovu zilu/ , mojmu robili aj sono u urologa a potom sa uvidi

lucinkab
26. sep 2013

@juranka ja by som začala práveže mužom...veď spermiogram nebolí a je to neinvazívna metóda... ako u nás žien.... a keď sa vylúči muž, potom môžu vyšetrovať teba... si zober , že mužovi zistia že má malo pohyblivé spermie alebo čo a tak teba môžu zbytočne rok ťahať po lekároch....moj názor

liz_lemon
26. sep 2013

@juranka vzdy sa najprv ma vysetrit muz, a az potom zena

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
darina1952
26. sep 2013

aj my sme sa o druhé bábo snažili asi 13mesiacov a nič...nakoniec som to pustila z hlavy, že druhé bude neskôr a po troch mesiacich som už mala v ruke test s dvomi čiarkami 🙂 Možno nie je chyba v žiadnom z vás a je to len psychikou - že sa na to až príliš pripravujete a sústredíte. Dobrým liekom je zmena prostredia, romantický víkend na chate, dovolenka... V prípade že je všetko OK u teba, tak by ti mohol lekár predpísať Duphaston - hormonálne stimuluje maternicu a pripravuje vhodné prostredie na uchytenie oplodneného vajíčka a odporúča sa aj na prevenciu potratu v prvom trimestri tehu. Tak vám držím palce, nech ste obaja vporiadku. 🙂