Ahojte baby, v decembri som potratila. S priateľom sa pokušame už 7mes. o bábo a zatial nič. Mám nepravidelnú ms. pri dr. som ešte nebola. Mám to už začat riešiť podľa vás alebo ešte počkať. Ďakujemm
skúste nám to pomohlo
http://www.zdravie-aloe.sk/produkty/podpora-plo...
Ďakujem baby. skúsim zájsť najprv k tomu lekárovi, a čo myslíte mám ísť teraz ked mám ms. alebo počkat?
@1martinka12 ahoj, ja som potratila v marci a tiež sa nám ešte nedarí, ale u lekára som už bola 3x. dokonca sa mi po čistení objavila aj cysta a bola veľká až 7cm. Možno a tá spôsobuje aj nepravidelnú ms a až pri poslednej kontrole mi povedal, že napriek tomu všetkému som úplne v poriadku. Ale ja som hneď začala piť alchemilkový čaj a tým sa mi aj upravila ms. Držím palce
Ahoj ja som potratila v juny a tiez este nic...zajdem liecitelovi dufam ze nam aj teraz pomoze
@1martinka12 ahoj,ja som potratila presne pred rokom v septembri a zadarilo sa nam az teraz,tiez som sa uz objednala k dr. nech ma kukne sak rok je dost a bum....tiez som bola zufala,jedla kadejake vitaminy,pila caje,muz jedol kadeco a v auguste som si povedala ze dost (aj to liezlo do korun),snazili sme sa stale len uz bez vitaminov,ani alchemilku som nepila a prislo to....no dufam ze vsetko bude ok 😉 drzim palce aj tebe sa urcite co chvila zadari 🙂
tak dnes som bola u doktora dal mi PROVERU na upravenie cyklu a kys. listovi, a ešte leták na NOSIFOL máte stym niektorá skúsenosti?
Ahojte, všetky, ktoré sa snažíte, chcem vás povzbudiť, nezúfajte... určite to príde... Ja som potratila 2x a 3 tehotenstvo bolo rizikové, ale dokázala som to. taká rada, je fajn zistiť kedy máte ovuláciu predávajú na to špeci pásky v lekárni... ja som si zistila podľa bazálnej teploty... mesiac som si merala každé ráno v rovnakú hodinu a potom ďalší mesiac v tom čase bola aktívna s manželom a bolo to. zistila som, že treba to vypustiť z hlavy lebo človek, keď na to intenzívne myslí tak to ide ťažšie...
Ja by som isla k lekarovi, nechala sa vysetrit atd. Znama mala nepravidelnu M, dostala Duphaston a tak prisla k obom detom. Nehovorim, ze toto bude Tvoj pripad, ale ak Ti na tom zalezi, chod sa poradit. Drzim palce, nech Vam to vyde. 😉