Caute baby som po porode 4tt
Klitoris sa mi zmensil vraty sa naspat do povodneho stavu ? Alebo mi us ostane tak ?
@pribinak “vráty” 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😂😂😂😂😂
@pribinak som 4 tyzden po porode .. klitoris sa mi zmensil od kedy som porodila.. co na tom nechapes ?
@pallacinka29 kedy ?
Myslis ze Niekto v tej kristalovej guli vidi presne datum ze 3.6.2022 bum “ Janke Kovacovej “ o 23h puff klitoris naskoci do povodnej velkosti ? Sorry mam dve deti a klitoris to nijak nezmenilo . Mozno ti ostane mini ale Hlavne ze funguje nie ?
Prvýkrát počujem že by sa po pôrode zmenšil, mám 2 deti a ani by ma nenapadlo riešiť veľkosť klitorisu, dôležité je že funguje.
Mas stastie, ze nie si chlap. Tam na velkosti zalezi.
U zeny iba zeby sa zmensil na velkost spendlikovej hlavicky a bolo ho tazko najst.
A si si ista, ze sa zmensil? Nezvacsilo (neroztiahlo) sa ti len to okolo?
Ako zmensil? 😅 Klitoris ma toporive teliesko rovnako ako penis. Pri vzruseni sa zvacsi. Skus sa dobre naladit a potom meraj 😂😂😂
Vráti sa do pôvodného stavu neboj sa. A prežívanie v sexe je ok?
4tt, to je 4. týždeň tehotenstva, 2 t ako týždeň ako tehotenstvo,
Podla mna to pisal chlap. Oni maju divne predstavy o tychto veciach
Co ho nemozes najst ...?😉
Nepises o nespravnej casti tela?
ty si si merala klitoris pred a po? Zas sa niekto nudí...
Po 4 týždňoch sa ešte vulva nedala do poriadku. Je to skoro
Boze, ja sa asi po. erem uz dnes 🙉🙉🙉 "vraty" sa Ti vtedy keď Ti chuňa trochu odpuchne. 😁
@zdenka11081983 chuňa 🤣🤣🤣🤣 toto slovo nepoznám, ale spravila si mi deň 👌😂😂😂😂
@pallacinka29 keby len "vraty", ale aj "us"!!!!😲😝
@zdenka11081983 😂😂😂😂
Po 4 t som nemala čas ani chuť sa pozrieť tam dole🙂to Ti povedal muž či ty si si všimla?
Pôrodom sa zmení pošva, ale klitoris určite nie.Mozno sa Ti pysky natiahli🙂
Vážna téma,a takéto komenty 😲🤦ale už som sa dávno tak nepobavila🤣
@luccija nesom ani sita ani natrhnuta .. nepozrela len pri sprchovani som si to nahmatala
😂😂😂 no vam to je smiesne ale fakt ho ani nevidno ze ho mam .. poviem mm nek mi ho vitiahne dajak
👀 daj vediet, ci "vitiahol", som zvedava
No ja pochybujem že si žena. Lebo keby si žena vieš takú základnú vec že klitoris je v kľudnom stave menší 🤦🏻♀️ prosím ťa naštuduj si niečo najprv o vagíne a potom môžeš vypisovať bizarnosti 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ze vytiahne.. To fakt nepíše žena. Dúfam.
Ak si teda jej muž, tak to tam dole ma tvoja žena opuchnuté z pôrodu, preto sa ti to v pomerne ku zvyšku javí menšie. Vyčkaj času.. Na ústup opuchu a hojenie rán je šestonedelie. Potom nájdeš čo hľadáš. 😂
@lenkakravcova som zena nemam tam nic opuchnute akurqt mam zmenseni klitoris ..
@bajka16 boze vy ste tuke dajake premudrelene zeny vsetko viete .. tento konik je tu aby sme tu pisaly to co nevieme .. nikto ti nekazal aby si citala maj sa
Ježiši, len to nie! Lebo keď ty začneš písať to, čo nevieš, tak to tu celé zahltíš
Čo je to 4tt po pôrode? Nerozumiem ani tomuto, nieto ešte zvyšku