Ahojte. Včera som musela.podstupiť kyret v 10 tt, bábätko sa prestalo vyvíjať. 😥 Doktorka mi povedala, ze budem krvacat a špiniť. V nemovnici som krvacala cca na 1 - 2 vložky a potom nič. Od vcera vecera piatej, ani kvapka..Nemala by som sa este docistovat krvacanim? Je to ok, ale sa mám obávať, že nieco zle.urobili?
Ďakujem!
@snazilka_bio_mamka tiez som nekrvacala po kyrete a vsetko bolo OK
ved bud rada 🙂
Bud rada, ze to spravili poriadne a nemusis sa bat, ze to budu musiet zopakovat...ja som krvacala 16 dni, dostala zapal maternice, streptokoky, hrozilo, ze zakrok zopakuju. O tom, ze mi nabehlo mlieko ako "bonus" na treti den ani nehovorim. Proste cele zle no. Ako keby to, ze clovek prijde o dieta nestacilo :( Strasne ma to mrzi :(
@anjelicek26 boze moj... je mi to strasne luto, cim.si si presla. 😔 tak ked nekrvacam tak je to teda v poriadku. ja som cakala.ze budem mat silne krce a budem velmi krvacat ale ani krce ani krv.. jedine co ma boli je srdce
@snazilka_bio_mamka srdce bude boliet este velmi dlho :( Ja som krce nemala, ale teda bolesti ako sa stahovala maternica dost silne, proste psychika v prdeli, telo v prdeli, skvela kombi. A to tri dni pred stedrym dnom a hrat sou pre svokru (ktora o tom nevedela a ani sme ju nechceli trapit), ze je vsetko v poriadku... ale tak uz postupne je lepsie, ale myslim, ze az dalsie babo tuto stratu nejako "vymaze", ak sa to vobec da...
@snazilka_bio_mamka ja som tiež nekrvácala a špinila som totalne minimalne že ani vložku som nepotrebovala..
Je mi luto že si musela takéto niečo podstupiť 🙁 ja som po už 3mesiace a stale pridu na mňa niekedy myšlienky kedy si poplačem..
Kŕče som a slabulinke krvacanie som mala keď som na 7deň keď som sa naťahovala a prevliekanim celej postele, veď to poznáš natahuješ sa natriasaš (ano moja blbosť )ale som si myslela že veď nešpinim nemam bolesti tak môžem robiť všetko..no prd v ten ďen večer silne bolesti, silne kŕče a mierne krvácanie ale to fakt len tak na 1 vložku .. takže bacha to že si uplne v pohode je super mala si dobrych doktorov akonaj ja ale netreba to podcenovať.. a šetriť sa 🙂
Držim palce nech si čo najskor fit a hlavne psychicky 😊
@snazilka_bio_mamka ja som to mala rovnako, a všetko bolo v poriadku.
@snazilka_bio_mamka to mi je ľúto 😔 pamätám si v skupine tvoj + test po tak dlhom snažení..tiež som po kyrete v 10TT krvácala len deň a bolo všetko v poriadku. Telo sa zotaví rýchlo, len duša bude krvácať dlhšie 😥 drž sa
Je mi to veľmi ľúto, videla som tá v snazilkach a tešila som sa s tebou… po kyrete som aj ja krvacala len v nemocnici na dve vložky a potom už doma nič. Dokonca som nemala ani bolesti, len psychicky som na tom bol veľmi, veľmi zle. Ja som mala kyret v decembri, fyzicky som už ok, psychicky to ešte stále nie je 100%, ale taká strata asi zanechá stopy už navždy. Aj terapeut mi povedal, že náplasťou bude až zdravé babo v náruči… želám ti veľa sily do týchto dni, nech sa čím skôr cítiš lepšie
je to ok