Po kyrete vôbec nekrvácam a nešpiním

snazilka_bio_mamka
7. máj 2022

Ahojte. Včera som musela.podstupiť kyret v 10 tt, bábätko sa prestalo vyvíjať. 😥 Doktorka mi povedala, ze budem krvacat a špiniť. V nemovnici som krvacala cca na 1 - 2 vložky a potom nič. Od vcera vecera piatej, ani kvapka..Nemala by som sa este docistovat krvacanim? Je to ok, ale sa mám obávať, že nieco zle.urobili?
Ďakujem!

karhu
7. máj 2022

je to ok

veronikaszabova
7. máj 2022

@snazilka_bio_mamka tiez som nekrvacala po kyrete a vsetko bolo OK

modraslamka
7. máj 2022

ved bud rada 🙂

anjelicek26
7. máj 2022

Bud rada, ze to spravili poriadne a nemusis sa bat, ze to budu musiet zopakovat...ja som krvacala 16 dni, dostala zapal maternice, streptokoky, hrozilo, ze zakrok zopakuju. O tom, ze mi nabehlo mlieko ako "bonus" na treti den ani nehovorim. Proste cele zle no. Ako keby to, ze clovek prijde o dieta nestacilo :( Strasne ma to mrzi :(

snazilka_bio_mamka
autor
7. máj 2022

@anjelicek26 boze moj... je mi to strasne luto, cim.si si presla. 😔 tak ked nekrvacam tak je to teda v poriadku. ja som cakala.ze budem mat silne krce a budem velmi krvacat ale ani krce ani krv.. jedine co ma boli je srdce

anjelicek26
7. máj 2022

@snazilka_bio_mamka srdce bude boliet este velmi dlho :( Ja som krce nemala, ale teda bolesti ako sa stahovala maternica dost silne, proste psychika v prdeli, telo v prdeli, skvela kombi. A to tri dni pred stedrym dnom a hrat sou pre svokru (ktora o tom nevedela a ani sme ju nechceli trapit), ze je vsetko v poriadku... ale tak uz postupne je lepsie, ale myslim, ze az dalsie babo tuto stratu nejako "vymaze", ak sa to vobec da...

nika_val
7. máj 2022

@snazilka_bio_mamka ja som tiež nekrvácala a špinila som totalne minimalne že ani vložku som nepotrebovala..
Je mi luto že si musela takéto niečo podstupiť 🙁 ja som po už 3mesiace a stale pridu na mňa niekedy myšlienky kedy si poplačem..
Kŕče som a slabulinke krvacanie som mala keď som na 7deň keď som sa naťahovala a prevliekanim celej postele, veď to poznáš natahuješ sa natriasaš (ano moja blbosť )ale som si myslela že veď nešpinim nemam bolesti tak môžem robiť všetko..no prd v ten ďen večer silne bolesti, silne kŕče a mierne krvácanie ale to fakt len tak na 1 vložku .. takže bacha to že si uplne v pohode je super mala si dobrych doktorov akonaj ja ale netreba to podcenovať.. a šetriť sa 🙂
Držim palce nech si čo najskor fit a hlavne psychicky 😊

dada337
7. máj 2022

@snazilka_bio_mamka ja som to mala rovnako, a všetko bolo v poriadku.

zuzana111984
7. máj 2022

@snazilka_bio_mamka to mi je ľúto 😔 pamätám si v skupine tvoj + test po tak dlhom snažení..tiež som po kyrete v 10TT krvácala len deň a bolo všetko v poriadku. Telo sa zotaví rýchlo, len duša bude krvácať dlhšie 😥 drž sa

kvetinka719
7. máj 2022

Je mi to veľmi ľúto, videla som tá v snazilkach a tešila som sa s tebou… po kyrete som aj ja krvacala len v nemocnici na dve vložky a potom už doma nič. Dokonca som nemala ani bolesti, len psychicky som na tom bol veľmi, veľmi zle. Ja som mala kyret v decembri, fyzicky som už ok, psychicky to ešte stále nie je 100%, ale taká strata asi zanechá stopy už navždy. Aj terapeut mi povedal, že náplasťou bude až zdravé babo v náruči… želám ti veľa sily do týchto dni, nech sa čím skôr cítiš lepšie