Ahojte 😁ja mám menší problém vždy keď sa oholim tam dole spravia sa mi čierne bodky alebo vyrážky alebo sa zarežem 😒 žiletku mám novú a neviem ako sa mám tam dole holiť či smerom rastu či proti smeru rastú 😭som nova v holení tam dole😯 ďakujem
Druhou rukou trochu napinat vzdy pokozku na mieste, po ktorom prave prechadzas ziletkou. Pokozka musi byt napnuta a hladka.
Holit v protismere rastu.
Ale radsej laserovu depilaciu. Pociatocna investicia, ale potom klud.
Ocividne si mlada ale podla mna ked nevieš ako tak mamina by ti neporadila ? Moja mama my ešte vysvetlova všetko o ms dokonca bola pri mne ked som chcela ist na kupko a dostala som ju tak mi pomáhala dat tampón🤣
Ja tiež odporúčam buď laser alebo potom kvalitnejšiu žiletku, nie jednorazovú. Najlepšie a najostrejšie sú pánske 🙂 používam pánsku Gilette Mach 3... vydrží veľmi dlho.
@ninusa221 aj ja chcem taku maminuuuu 🙂
Skus predtým použiť peeling. Ale najlepšia je fakt epilácia potom....Čierne bodky ostávajú pretože korienky tam stále sú, ak máš tmave chlpy tak to proste vidieť. Pokiaľ sa chlp neodstráni aj s koreňom tak bodka bude.
Jednoznačne sa holiť v smere rastu chlpkov, daj si teplu vanu, napni pokozku a po holeni natri pokozku kremom
@rebekasolcova holím sa s detským mydlom a obyčajnými žiletkami. V smere, v protismere, kadejako krížom nech je úplne dohladka. Nemávam problémy.
Tak si kupuj depilacny krem, mas to definitivne bez rezania, az ma striaslo... a pouzivaj zrkadielko.