Po gynekologickom vyšetrení krvácam

7. sep 2023

Ahojte, prosim vas, ak ma niekto skusenost alebo vie poradit, bola by som vdacna. Dnes som bola na preventivke u gynekologicky, prvykrat mi brala cytologiu a kratko po vysetreni som zacala jemne krvacat, teraz uz dve hodinky po som zacala krvacat o dost viac, boli ma v podbrusku… Moze to byt z tohto vysetrenia?

viestta
7. sep 2023

Ano, moze to byt z vysetrenia, Ster na cytologiu sa robi tak, ze sa mechanicky odoberie cast sliznice, teda sposobi sa povrchove poranenie. Niekto po nom krvaca, niekto nie, zavisi od organizmu

ludmilik13
7. sep 2023

moze to byt z vysetrenia, ale ak by to trvalo dlhsie, ze aj zajtra, tak sa jej vyskusat radsej ozvat 🙂

cookie29
7. sep 2023

krvacas ci spinis? Ale kedze sa berie kusok sliznice tak je to neprijemne a no moze sa stat. Ak by si skutocne krvacala (plne menstruacne vlozky za urcity cas) tak je lepsie aspon zavolat

stanislavicenka
7. sep 2023

Moze. Gynekolog ma to aj upozorni.

fantaghiro21
7. sep 2023

Ja si volim vzdy LBC ster,nie klasicky ,a uz v samotnom stere mam krv.a zacnem spinit este v ambulancii.ale nikdy nie tak,ze by valila krv-krvacala a nestacila menit vlozky.
Par kvapiek je uplne ok si myslim.
Ak pises ze krvacas viac,to vali krv z teba?ak si nie si ista,zavolaj gyn,popdipade napis mail a pytaj sa. Nevien aku formu komunikacie uprednostnuje tvoj lekar...

1mina
7. sep 2023

jemne krvacanie mam tiez skoro vzdy, prvy krat som sa zlakla lebo mi ho brali ako tehotnej, ale inak ok... ale teda nejak valit by vyslovene nemala asi

h2
7. sep 2023

Áno, je to určite tým. Mne po vyšetrení Dr. ponúkla aj vložku a upozornila, že budem krvácať. Nezľakni sa, ani keď to bude trvať niekoľko dní. Ale nemalo by to byť silné, len také špinenie.

euka210
7. sep 2023

Fiha, mne sa to teda nestalo za 12r ani raz.