Po cisárskom reze som stratila citlivosť v intímnych partiách

16. feb 2022

Chúlostivá téma, ale dosť ma to trápi. Po sekcií som si prestala cítiť intímne partie a miesta okolo. Pri dotyku necítim nič alebo mi je ten dotyk nepríjemný, mám to také akoby stŕpnuté, umŕtvené. Normálne mám pocit, že to ani nie je moje telo. Jedná sa hlavne o klitoris a miesta v slabinácha, celý ten priestor pod jazvou. Som len mesiac po sekcií, môže sa citlivosť ešte vrátiť? Nemáte s tým niekto skúsenosť? Som z toho nešťastná, čo to bude za sexuálny život keď si ju nebudem cítiť?

iwesska
16. feb 2022

Fu neviem,mam 2 sekcie,ale ziadne taketo znecitlivenie. Jedine,co necitim je miesto,kde mam jazvu,to je take mrtve a uz sa viac neobnovilo,ale dole nemam problem.

autor
16. feb 2022

@iwesska tiež to bola moja druhá sekcia a po prvej som žiadne takéto ťažkosti nemala, obávam sa či mi nejak nemohli porušiť nervy alebo čo. No des, gynekologička nevie čím by to mohlo byť, vraj sa mám obrátiť na nejakého chirurga a skonzultovať, ale je mi to trápne aj niekam volať a opisovať, že si necítim škatuľu poriadne.

aliaray1
16. feb 2022

Ahoj, to vyzera fakt na poskodeny nerv. Sla by som k chirurgovi a bez hanby, ved ide o zdravie a kvalitu tvojho zivota.
Smelo do toho a drzim palce

7lenka11
16. feb 2022

neboj sa, lekári sú zvyknutí na všetko možné.. ja som mala tiež u jedného lekára problém.. hlavne, keď som videla, že v ambulancii sedí lekár-môj rovesník :D keď som mu mala povedať, čo ma trápi, bolo mi blbo.. on to prijal absolútne bez emócií, sám povedal, že vo svojej lekárskej praxi už riešil všeličo a rôznych ľudí, a teda nijako špeciálne to neprežíva.. hlavne bola som jeden z dvadsiatich pacientov v ten deň a fakt nemal čas prežívať zrovna môj problém.. povedala som, čo je vo veci, vyriešil a odvtedy som ho nevidela.. podľa mňa by ani nevedel, kto som, aj keby sme sa stretli na ulici

evkamotka
16. feb 2022

Ozvi sa svojmu gyn, nasmeruje ta

brunecka77
16. feb 2022

Ahoj, ja som raz mala celkom dost porezany prst, od tej rany az po koniec som ho citila akoby strpnuty, trvalo to sice dlhsie ale citlivost sa casom uplne vratila, lekar mi povedal, ze casom sa tie nervy opat obnovia, mozno to bude aj tvoj pripad 🙂

natka16
16. feb 2022

Ja som si po cisarskom necitila dost velky kus brucha pod a nad jazvou..trvalo to niekolko mesiacov, potom sa cit vratil. Aj viacere zname to tak mali.
Drzim palce🍀