Po cisárskom nemám vôbec potrebu močiť.

jonka23
10. júl 2019

Ahojte!!som týždeň po cisárskom porode...okrem toho že Mam stále nafúknuté brucho ktoré tlači má všetky strany sa chcem opýtať ci je normalne že nemám pocit nutkanie na wc čurat...jednoducho si spomeniem že som už dlho nebola s idem na toaletu a vždy sa vycuram....je to normalne!??

julkakv
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eriksonka1234
11. júl 2019

@jonka23 nie je to normálne, mala som 2 sekcie ale pri oboch som hneď cítila nutkanie. Treba sa poradiť s lekárom.

pininka1
11. júl 2019

Ja chodím tak dvakrát za deň a to dosť veľa pijem. Ale ja to mám od mala. Doktor aj máme povedal keď som bola ešte decko že mám väčší obsah mechúra ako bežni ľudia. Ešte aj v tehotenstve som ozaj na rozdiel od väčšiny mamičiek chodila malo. Ale radšej sa opýtaj,určite ťa cievkovali,tak či tam niečo nieje.

vandicka7
11. júl 2019

Fuha, ja by som radsej navstivila lekara ci nieco omylom nesfusovali, drz sa!

thoughtfulweirdo
11. júl 2019

Ja som nemala po porode asi tyzden vobec nutkanie na mocenie a ani som necitila, ze mocim, ked som sedela na WC, absolutne ziaden cit okolo mocoveho ustrojenstva. Ale ja som rodila vaginalne a predpokladala som, ze to je sposobene tymi tlakmi pri vychadzani babatka.

titla
11. júl 2019

Ja som akurat 2 tyzdne po porode, sice som nerodila sekciou ale vaginalne, ale prvy tyzden som mala min nutkanie na mocenie. Dokonca ma museli po porode cievkovat, lebo som sa nedokazala vicikat. Teraz sa to uz upravilo.