Ahojte..idem o týždeň ku gyn.na prehliadku naposledy som bola unho v novembri 2021.vsetko ok..myslíte že mi vynada že toľko meškám..vie že slm mala ísť v novembri ale ochorel otec a úplne som.na to zabudla..😭
Prečo by ti mal vynadať? Kvalitný lekár má pacientku podporiť a nie jej vynadať. Okrem toho prehliadky sú na dobrovoľnej báze, nie sú niečo začo hrozí basa
Meskas až par mesiacov, nie 100 rokov
nevynada ti, preco by aj? ja som tiez parkrat bola na konci jedneho roka, dalsi som vynechala a potom az na zaciatku toho tretieho roka, cize tak ako ty. ono to je rok a dva mesiace, len medzitym sa zmenil rok
Zbytočný stres, veď ideš úplne normálne po roku, tri mesiace to je nič, kebyže píšeš o rokoch......
Tiež to tak mám. Bola som v decembri 2021, minulý som nestihla podľa menzesu a medzi sviatkami bral len tehotné na poradňu a súrne stavy, preventívne už nerobil. teraz v januári sa mi nedalo, čiže pôjdem začiatkom februára po menzese
nebude riesit, ved niektore pacientky meskaju na preventivku 20 rokov
Ja som bola z roznych dovodov po troch rokoch, nikto mi nevynadal, doplatila som si lepsiu cytologiu, vsetko ok, krasny den za mnou 😃
@babulkomale ja si davam za kazdym tu lepsiu
urcite ti nevynada. neviem si predstavit preco by to robil. je to tvoje zdravie. ja som uz tiez par krat meskala aj u gyn aj u zubara. nikto mi nikdy nic navycital.