Po behaní mám bledý výtok

aniee_aniee
10. feb 2021

Ahojte ,, ms mi mešká už 5ty deň ,, test som robila po 37 dňoch negatív ,, tak som vtom že tehotná nie som hah,, no ale chodím behávať aj teraz cez zimu 4-7 km večer ,, a práve som prišla a na nohavičkách som mala výtok ,, bol takej belkastej farby ,, istá časť bola vodnáta -alebo ako pot ,že cítite ,že je to vlhke ,, a trošku bolo také mazlave ,, neviem možno som blbá ,Ze sa To pýtam ale myslíte ,že to je okej lebo už som bola taká ,že sa čo ak už prisla ms ,, lebo som cítila ,že niečo mokré ,, a potom len taký pohľad hah ,že nie ,, stretli ste sa s tým niektorá alebo niektorá čo cvičí ,behá ,, ďakujem za odpovede ,, pekný večer prajem ešte

thewitch
10. feb 2021

Bože môj ja som vlhká 24/7 že hah, tiež mi to ide na nervy niekedy, jasné že to poznám a preto si dávam intímku kdyby něco hah a zároveň ma to tak neotravuje hah...

kitycat
10. feb 2021

Mevhapem tieto otazky... Predsa mas tam vnutri urcitu vlhkost a to sa zvysuje znizuje... Napriklad pri vzruseni... Bola si behat podrazdila si si trochu pipinu a trochu vyslo na vatky hotovo... To vsetky zeny co sa na toto pytaju maju vnutri sucho?