Po akej dobe vám prišiel menzes po vyvolávačke?

8. nov 2019

Baby po akej dobe vám prišiel menzes po vyvolavacke.

nina004
8. nov 2019

Do 7-10 dni.

modrykoniicek
8. nov 2019

Ani po 14 dňoch.Meškal v pohode ďalej ešte 13 dní.Včera mi pichli ďalšiu tak uvidím.

autor
8. nov 2019

@modrykoniicek a nič ti viac k tomu nepovedali?

modrykoniicek
8. nov 2019

Absolútne nič.Pichli mi Agolutin a, že v deň MS mám začať znovu brať HAK.Mesiac som mala pauzu kvôli meškaniu.Lekár nakázal.K injekcii mi nepovedal nič.

mamina321
8. nov 2019

Pridám sa, po akej dobe treba ísť k dr keď mešká menštruácia?

modrykoniicek
8. nov 2019

@mamina321 Myslím, že tak po týždni ale aj to je skoro keď neberieš HAK.Skôr po 2.Skôr je zbytočné chodiť lebo v prípade tehotenstva by pravdepodobne ešte nič nevidel.
Po týždni meškania si urobiť preventívne test a tak zájsť k dr.

bukajka_mata
8. nov 2019

Mal by to 10 dní, ak ti nepríde volala by som k dr., asi ti pichnú ďalšiu.

mamina321
8. nov 2019

@modrykoniicek tehu určite nie som a HAK neberiem. Ešte nikdy mi nemeskala takto, skôr zvykla prísť skôr, zajtra to bude týždeň čo mešká.

nina004
8. nov 2019

@mamina321 Meskat moze aj koli nejakemu inemu ochoreniu napr.chripka atd., koli stresu atd. Urcite predtym ako pojdes k dr, tak si urob tt, bude sa ta na to pytat. Pokial nemas problemy ako vytok alebo nejake bolesti, tak sa v priebehu dalsieho tyzdna objednaj. Ak by si mala aj nejake bolesti, tak to ries cim skor.

modrykoniicek
8. nov 2019

@mamina321 Môže byť aj cysta alebo posunutá ovulácia.Možno ti nevie prasknúť folikul, stres.
Na mňa nikdy ani mimo hak stres nevplýval a taktiež mi nemeškala nikdy.Choď určite radšej k doktorovy nech ťa pozrie.

mamina321
8. nov 2019

@modrykoniicek @nika004

Dakujem za rady 😉

zavana
8. nov 2019

mal by prísť do tých 10 dní. to ti mal povedať aj gynekológ? koľko už máš po injekcii?