Ahojte, viem, ze sa uz o tom pisalo. Ja sa vsak chcem spytat este raz, po akej dobe po kyretazi ste isli do prace? Ako dlho po kyrete ste boli PN? Ja som bola minuly tyzden v utorok, v piatok idem na kontrolu k mojej gyn. Na jednej strane uz by som od pondelka isla, ale na druhej strane neviem ci som uz na to dostatocne psychicky pripravena…mam psychicky narocnu pracu s mentalne a telesne postihnutymi ludmi…
aj ja som mala fyzicky nenarocnu pracu, a do prace som sla az po 2 tyzdnoch.
@martina123s čím skôr. Čím to budeš oddialovat, bude to horšie. Po prvom som robila to iste, posúvala… nakoniec som sa zlomila, po viac ako 2 týždňoch, prišla do orace a s nikým o tom nehovorila. Ostatní to rešpektovali. Po druhom na druhý deň.
Ja som bola mesiac doma, prácu mám že väčšinou dňa stojím na nohách a je to v obchode takže som absolútne nemala chuť sa rozplakať medzi ľuďmi.
@martina123s išla som hneď na další deň
Piatok kyret, v pondelok robota. Ale muž má prvý týždeň vozil, nemohla som veľa chodiť.
Inak odporúčam, prídeš na iné myšlienky 👍
@martina123s po týždni 🙂 ale mám sedavu robotu
piatok kyret a pondelok praca...ale víkend som len lezala a nic nerobila...
@martina123s ja som išla druhý deň do nocnej na dvanástku. Nik mi nepovedal za PN nič . Robím fyzicky náročnú prácu v závode. Ale nejako som vydržala, dalo sa zvládnuť.
Dakujem za vsetky odpovede…este by som sa chcela prosim vas spytat po akej dlhej dobe od zakroku ste dostali prvu menstruaciu? Ja som bola minuly tyzden na kontrole a videla tam este nejake ,,zvysky”, tak mi pichla injekciu na stiahnutie maternice a odvtedy spinim a idu mi aj take kusky, tak dufam, ze to je ono..a este ze po tej prvej ms by sa to malo docistit..neviem ci mam ratat od zakroku alebo od tej injekcie, kedy dostanem ms.. ale tak kazda zena asi inak.
nastastie bol covidko tak sme mali HO a mohla som si doma pekne oddychnut a aj keby nie urcite skor ako po tyzdni by som nesla nebolo mi hej bola som slaba vycerpana....
@martina123s mne robili kyret 20.7 ešte som nedostala kramy . Bola som v pondelok na sone a spravili sa mi cysty , povedal doktor že pravdepodobne to bude tym kyretom . Dnes idem zas na sono , pozrie sa na to . A povedal že mi asi pichne injekciu aby som kramy dostala , aby mi tie cysty odišli , pretože mám vaječník obaleny cystami malými 😣😣
@martina123s ja som bola tyzden PN. A dobre tak, fyzicky mi bolo po ca 2-3 dno h dobre, psychicky...no horsie...
@bambulka1010 cysty som mala tiez. No tie nie su z kyretu, ved pri operacii sa s vajecnikmi nerobi nic, ale z hormonalnej nerovnovahy: telo si este mysli, ze je tehotne, no „zdroj tehotenstva“ uz nie je...a hlavne to mnozstvo progesteronu musi klesnut. Drzim palce!
@bambulka1010 drzim palce 😕 ja som bola 27.7…
@rivini predtým som tam nič nemala , ale doktor mi to vysvetľoval tak , že som nemala ovulaciu , a preto sa mi porobili tie malé cysty . Nie priamo z kyretu , ale to že mi robili kyret a telo zblblo , nemala som ovulaciu .
Dúfam že sa dá všetko do poriadku . Predtým som nikdy nemala žiadne problémy :-/
@martina123s aj ja tebe 🙂 neboj všetko bude Ok 🙂 ešte sa nakocikujeme 🙂 v ktorom tt si bola?
Posielam objatie,držím palce! ♥️
@bambulka1010 moje prve tehotenstvo.. uz som bola na konci 14. .. zistili edwardsov syndrom.. gynekologicka videla na sone - nasledne ma poslala este k dalsiemu - potom genetika, tam ma poslali do ba na odber choriovych klkov a z toho sa to potvrdilo…
ja som menzes dostala presne na 28. den po kyrete, a uplne bez priznakov vtedy, ziadne napatie v podbrusku, bolesti, nic. az ked som menzes dostala
@martina123s ja som bola 8tt 🙈 nebilo ❤️
A zsjtra idem do NR … tak tie cysty som tam musela mat dávno a lekár ku ktorému dom chodila predtým to nevidel ?!
A mám to na 9 cm x 4,5 cm 😲😲 čo je obrovské 🥺
@martina123s v pondelok mi robili kyret a v utorok som šla do práce, ale ja mám kancelársku prácu, nič fyzicky náročné noo... Držím palce ❤️