Po 1,5 roku idem ku gynekologičke a mám strach

26. feb 2023

ahojte, ani neviem kde zacat..v utorok idem ku gyn po roku a pol..ano viem ze som nezodpovedna ze sa ma chodit po roku ale mali sme kopec rodinnych problemov a podobne a zabudla som na to..inak som chodila pravidelne predtym..moze sa za ten cas vyvynut nieco zle?..lebo vsade citam o zenach co zanedbavali a potom bolo neskoro..:((((

doriiis
26. feb 2023

Skôr ti nerobí dobre ten zbytočný stres a strach,čo z toho mas

darius_a
26. feb 2023

Pokoj.
Fajn, že ideš po roku a pol.
Normálne sa stáva, že ľudia nestíhajú všetky preventivky.
Si zdrava

simsalabim
26. feb 2023

Po roku a pol? Ved to je iba 6 mesiacov neskor. Klud. Bezne ludia rusia termin kvoli choribe a pod. a novy termin nedostanu o tyzden…

autor
26. feb 2023

@simsalabim ano naposledy som bola oktober 2021

beata_k
26. feb 2023

Dvakrat som precitala, ci dobre citam. Stresujes pre 6 mesiacov? Ked tam budes, zajdi aj za inym odbornikom, bo toto nie je ok

raja95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
darius_a
26. feb 2023

Patríš medzi tie zodpovednejšie a skutočne 6 m nehrá až takú rolu, nepoviem keby si nebola 3 roky..
Daj sa do kľudu a po dobrej preventivke sa stav na kávičku.
Naco si predvyrábať problémy a stresy?

kiki68
26. feb 2023

Ale ved 1,5 roka je ok, to su zeny co 6 rokov nejdu. Ak nemas naozaj vazny stav na sledovanie, tak je to v poriadku.

eviku777
26. feb 2023

Neboj sa budes v poriadku. Rok a pol nie je ziadna tragedia, i ked popravde ja nechapem ako sa da na to zabudnut… ale ok stava sa, nie sme vsetci rovnaky, ja napr. kazdy rok hned prvy januarovy tyzden obvolam, gynekologa, obvodneho, ocneho, sono prsnikov, zubarka, dentalna hygiena a snazim sa za januar maximalne februar mat hotove vsetky preventivky takto to robim kazdy rok. aj za 2023 uz mam hotove uz ma caka len sobo prsnikov o 2 tyzdne a hotovo

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
26. feb 2023

@zuzana9415 nie nikdy

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
slavomira236
26. feb 2023

Ja som rodila najmensiu 2017 potom prehliadka poporodna a bola aom minuly rok az,vzdy nieco prislo so toho deti stale chore korona doma prosto vzdy nieco..aj kedas prehliadky kazdy rok moze sa nieco vyskytnut

slavomira236
26. feb 2023

@beata_k tiez si myslim ze aj ineho odbornika treba...ja by eom povedala ze skor je jej neppijemna prehliadka ako to ze pretiahla pol roka...mne sa tak nechcelo ist po 40tke kedze musi byt mamograf minuly rok som sa dokopala a z mamografu a pani tam nemam dobry zazitok

beata_k
26. feb 2023

@slavomira236 Mne pride ako hypochonder. Nebola 6 mesiacov na preventivke, tak ocakava hned nieco zle.

adka176
26. feb 2023

Moja a prečo stresuješ? Ja som tento rok bola konečne zodpovedná a navštívila som gynekologičku po 12 tich rokoch....bola v pohode aj ona aj ja ...

drahusa333
26. feb 2023

Uplne bez stresu, keby prides den skor ako by si mala mat preventivku ani ti ju neurobi kvoli poistovni, mne sa tak podarilo prist par dni skor ako uplynul rok,a poslal ma prec, ze este nemoze byt preventivka
.ze ides pol roka neskor je uplne jedno....moj dr je skor prekvapeny ze chodim kazdy rok, obcas sa to posunie a pridem po 1,5 alebo 2rokoch....lebo vela zien nechodi vobec 😉 moja znama bola po 9rokoch, a zas 4roky uz nebola...to uz je ina odvaha 😆

euka210
26. feb 2023

Ved klud, ja som nebola co bol covid, takze asi aj 3r, az v jeseni mi to vyslo a pohoda, nic o nezodpovednosti atd.preventivka ako kazda ina.

akvi
26. feb 2023

V niektorých krajinách sa chodí na gyn.preventivku raz za tri roky. Prevencia nie je predsa o tom, či ideš alebo nejdeš na prehliadku, ale o tom, ako žiješ, ako sa stravujes, hybes, stresujes a pod. Mne príde až smiešne tento falošný pocit bezpečia, že idem na prehliadku a to stačí. Vyhľadaj radšej terapeuta, aby ti pomohol zvládať stres, pretože práve takéto stresovanie úplne zbytočné môže spôsobiť zdravotný problém.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz