PMS už týždeň pred menzesom

lucia851
22. sep 2021

Ahojte aj vy mávate už pms týždeň pred menzesom? Mne je hrozne mam návaly tepla aj zimy, hlava ma furt boli depresívne som. Co vám pomáha?

zojazoja
22. sep 2021

@lucia851 týždeň? Aj 10 dni pred😉

iffushka
22. sep 2021

@lucia851 aj dva 😂 hneď po ovulácii

basska_b
22. sep 2021

Týždeň? Kedysi bola PMS záležitosť 3 dni pred. Teraz to začne deň po ovulacii. Čiže 2 týždne mesiaca mam normálnu náladu a 2 týždne otrasnu a stupňuje sa to, normálne sa teším na MS 😁 nie depresia, ale agresia, ver ze to je horšie

syslik81
22. sep 2021

ja mam stavy cely mesiac ... :D predovulaciou ako tak , potom zacne boliet brucho/ovulacia, potom idem vrazdit vsetkoa vsetkych a potom dojde MS a zas dookola.. po porode som vyseroka nemala ms a to bola nadhera..kludna vyspata vysmiata ... ale rodit kazdy rok sa nechystam tak hold budem bojovat dalej

lucia851
autor
22. sep 2021

@zojazoja aj ja už 10 dní mam a cítim sa pod psa., mam návaly tepla aj zimy, boli ma podbruško aj kríze aj hlava. A o psychike ani nehovorím,

vlasica19
22. sep 2021

Vies co, ako kedy. To je dost individualne u kazdej zeny a nemusi to byt rovnako ani kazdy mesiac.

luccija
22. sep 2021

@lucia851 od ovulácie🙂ja už zvažujem na staré kolená ATK nebaví ma to

andula09
22. sep 2021

Neprechádzaš nejakou zmenou? Môže mať na tento náš cyklus kadečo vplyv.

zuzka565
22. sep 2021

Ja som zvykla mat už od ovulácie. Bývalo mi zle, nervózna, podráždená, nič ma nebavilo, srdce mi rýchlo bilo... A teraz po druhom pôrode to mávam tak týždeň pred MS.

majamat
22. sep 2021

aj 2 tyzdne, poovulke. su rozne obdobia, neikedy mierne priznaky, niekedy ziadne, niekedy silne, neikedy par dni inokedy az 2, a niekedy dokonca az v den ms, ci pocas.
pocas ms to je taka novinka poslednych rokov u mna, zrejme uz koli mojmu veku, ale s tym, ez uprostred cyklu, ked nastane zmena hormonov, vyhazdem sa, som zrava, za par dni to ustane a potom pride opat az pocas ms. no pred ms mi stupa hmostnost, zhorsuju sa mi opuchy.

snazilka_bio_mamka
22. sep 2021

po novom aj rovno 2 dni po ovulke a do MS sa to krásne stupňuje až ma ide rozdrapiť :D

femisan
17. okt 2021

Ahojte, osobna skusenost s PMS. Rodicia mi kupili v Chorvatsku v lete Femisan A, je to cele zalozene na bylinkach a uz teraz som prestala uplne brat algifen a panadol pocas mojich dni. Skuste pozriet, mozno sa da aj na Slovensku zohnat. No fotke moja zasoba 🙂