PMS po 40tke

22. máj 2021

Mám 40. Menzes mám síce pravidelný, ale krátky, cca 24 dní. S tým som v pohode, avšak s PMS som v pohode neni teda. Týždeň pred sa príšerne vyhádžem, vyzerám ako puberťáčka. Týždeň kým to zmizne. Týždeň ok a zas dokola. Čo poradíte? Čím staršia tým je to horšie. Alchemilka mi pomohla aspoň s blbou náladou ale s vyrážkami a naliatím vodou nepomohla. Atk neberiem.

kkovacovak
22. máj 2021

Moja mama (dávno po 50) to má takto stále. Tiež stále vyplakáva že je ako pubertiačka. Bola teraz u dr a má všetko v poriadku. Asi to bude naozaj len hormónmi. Je možné že ako vám kolíšu hormóny vrámci cyklu tak vám môže vadiť nejaký produkt ktorý bežne pleti nevadí keďže pleť je citlivejšia. Čistite poriadne ráno a večer šetrným prípravkom a používajte každé ráno spf 50. Nepoužívajte na pleť oleje a tvar nechytajte.

madmena
28. okt 2021

Tiez mam 40 a cim som starsia, tym horsie mam vyrazky. Mala som ich vzdy, a len sa to stupnuje, avsak ja nemam pokoj ani tyzden, proste kazdy den nove vyrazky, v kuse kazdy den sa tym musim zaoberat. Je to na zufanie.

janula2511
27. mar 2023

A keby to boli len vyrážky.ja mám 40 ale strašný pms .tocenie hlavy únava slabosť, nechuť.nervozita.a čím som staršia tým je to horšie.

sunshine_18
27. mar 2023

Skus vellena prášky. Vraj pomáhajú práve na toto akné