Ako je mozne že namiesto menzesu ktorý mi mešká už 5 dni mám plodný hlien?Tehotná nie som.
@janetinka27 gynekológ ma minulý mesiac kontroloval tiež som mala plodný hlien a meškala mi ms 8 dní a žiadnu cystu som nemala
@janetinka27 ovulaciu nemám vtedy kedy ju mám mať
@lucia851 a kedy ju mas? Ako vyzera tvoj cyklus? Mas to tak dlhsi cas abo len tieto posledne dva mesiace? Ak mas posunutu ovu, ak je neskor ako ma byt, potom aj ms bude "zakonite" neskor a bude to vyzerat, ze meska.termin ms sa odvija od terminu ovu
@janetinka27 v čase keď mám mať menzes.pms mám už týždeň a menzes nikde
@lucia851 takze ovu ti vysla na dni,kedy mala prist ms? Potom mas neskoro ovu a ms este len pride. Otazka je potom nie meskajuca ms, ona v skutocnosti nemeska, otazkou je neskora ovu. Mas teda dlhsie cykly, treba zistit preco je ta folikularna cast cyklu take dlha a ci mas ovu kvalitnu.
@janetinka27 keď mne gynekológ hovorí že všetko je v poriadku
@lucia851 a aky mas bezne dlhy cyklus? Do tych 35 dni by to malo byt este v norme
@janetinka27 áno teraz mávam do tých 35 dni
@lucia851 ahoj, ovu si mala odsledovanu? U mna plodny hlien a meskajuca ms vacsinou znamenali, ze mi nepraskol folikul a vznikla cysta. Neskor potom prislo krvacanie a cysta s nim odisla